Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kuzenim geldi bizde kalıyor lise 1 öğrencisi kendisi, yanında KINAYT PİRİVET SERVER getirmiş 1-2 gündür sesimi çıkarmıyorum bugün bi bakayım dedim şu oyunun klasörünü virüs taramasından geçireyim, sonuç; KINAYT.EXE KLİENT.EXE KOHACK.EXE ve daha bilimum exe... ağzına pisledi makinanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 geçmiş ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kınaytın patchlerinin hepsini virüs programları saldırı olarak görüyor halbuki xtraptan başka program gibi görünen virüs yok kınaytta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abim bişey açıyorum dll dosyaları eksik diyor ne halt yaptıysa makinaya sordum olum bu kınaytın bişey sildimi avast sildi diyor da avast durup dururken niye benim dll dosyalarımı silsin, sıçratmış üstüne işte.. pislik oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kınayta para vereceğine biraz daha para kat adam gibi wow oyna hem 2 kat daha eğlenceli vsvs yani zamanında paticiğin %70i kınayt oynuyodu dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yok oyle bisey de, 70% kinayt onlayni oynamis olsa forum terbiyesiz net'e donerdi. kurtarilmis bolge gibiydi orasi cok kullandigi zamanda da, ordakiler disariya gitmiyodu, disardakiler iceriye gitmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kınayt oynayan insan var mı lan patiden. yani vardır 3-5 kişi de, %70 ne lan. ahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Kuzenine anlayışla yaklaşman lazım. Bilgisayara format atarsan düzelir, kırılan kalp yerine gelmez ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben bırakalı çooooooooooooooooooooooooooook oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kınayt onlayn pislemiştir makinaya kuzenin hekır da olmuş olabilir dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bende eskıden knayt oynuyordum.. 2 gun 3 gun felan oynadım bılgı yavas yavas gıtmeye basladı... 1 hafta sonrada bılgı coktu... o gunden berı oynamıom simdi warhammer oynuomm bence cok guzel bı oyun... knayta bın basar... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Jadelith said: kınayt oynayan insan var mı lan patiden. yani vardır 3-5 kişi de, %70 ne lan. ahahahhah 2003 2004 lerden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Jadelith said: kınayt oynayan insan var mı lan patiden. yani vardır 3-5 kişi de, %70 ne lan. ahahahhah necro, seventh. 7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bende diyom seco bikaç gündür neden emesende yok :D asdgfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kınayt lamer oyunu diil mi lan oynamadım hiç de öle dediler hep bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 viole said: 2003 2004 lerden bahsediyorum knight online paticik'te her zaman her acidan gerek grafik, gerek derinligi/lore'u, gerek oyuncu kalitesiyle goz dolduran emsal bir mmo olarak benimsendigi icin, cogumuz uzak durmayi yegledik. 2003-2004 paticik tayfasi belki bir kac gunluk kisa denemeler yapmistir, ama seviyeyi yakalayamadigimiz icin tutunamayip birakmistir cogu. ozetle bu forumda gercek anlamda aktif KO fani bulamazsin. zaten acilan ilk thread'lere bile bakarsan durum bunu gosterecektir. sevgilerimle. Dr. Renault Paris Salatalik kremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nayt onlayn bölümündeki post sayısı wow u geçmişti . siber alemde en temiz nayt forumuda paticikti hala temiz ama nayt bölümü off. ara sıra arkadaşlar malis atıyo sağa sola o kadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 wow uo arası oynadım ne yalan söylüyüm pişman deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 dela oynuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kınaytı dela bozdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Dela'yı düplemişler işin kötüsü :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar