WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 nero bunu diyo ne demek bu writera elektrik gelmiyodu tamire gitti geldi bunu demeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 calibration area full diyomuş şimdide bu + invailed write state dedi [Bu mesaj WaNTeD tarafından 22 April 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Kaç cd de denedin[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Cdler bozuk o zaman[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 daha önce yazdımklarımbi 100 tane wardı devamı eminmisin öle olabiliceğinden 6. cd ye geldim yine aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Aynı olay plextor 24x writer da başımıza gemişti ama aleti çok haşin kullandık arasıra calibration ara sıra power hede höde diye hatalar veriyordu hiç kasmadan cd writer değiştirdik.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 elektrik gelmiyodu işte kafa arızalıymış yapmışlar ewe geldim denedim bunu diyo bi daha yapsınlar napıyım eğer windowsla ilgili bi problem yoksa writerı atamam daha 1 aylık bile diel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar