Garadia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bu hafta içi alıcam 499/12 şeklinde buldum telefonu kullanan varsa görüşlerini alabilir miyim kağıt üstünde herşey güzel gözüküyo ama biliyorum ki bi terslik çıkabilir merak ettiklerimin başındada hızlı bir telefon mu hafızası dolunca menüler arası geçiş veya fotoğrafları açarken ağlatıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 u900'ü bilmem ama d ve e serisi samsunglarda yavaşlama neredeyse hiç olmuyor. hele ki nokia'lara kıyasla çok daha hızlı. u serisinde de aynı işletim sistemi var sanırsam. herhalde onda da hızlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 d900i var bende normal çekilen fotoğrafların olduğu klasörde yavaşlama olmuyor ama Downloaded ve Favorite images'ın menüsünde yavaşlıyo nedense. Gayet hızlı menü geçişleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hepsiburadada indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar