Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 İlk defa ciddi bi başlık açıyorum galiba Biz bi amatör grup kuruyoruz adı bile yok daha herkes olunca adını koyucaz grubumuz alternative rock olcak ve tek eksiğimiz solistimiz yok İzmir/Ksk'da stüdyolara giriyoruz ilgilenen varsa duyurulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Selamlar, Ankaradayım, çok iyi duman söylerim olur mu?? Şaka maka, başarılar dilerim, umarım başarılı olursunuz.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Saolasın :) umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sesim güzel olsa gelirdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Up @doruk keşke keşke ya da benim olsaydı da gitar vokal solo karizması yapsaydım :P :P Şaka bi yana deliricez birini buluyoruz ingilzcem kötü söyleyemem diyo diğeri 34 yaşında çıkıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 garaja baktınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 -neler çalacaksınız min 5 şarkı listeler misin? -ciddi bir iş mi? bar programı falan düşünüyor musunuz? ksk'de oturuyorum ben. bi grupta gitar vokalim şuan, vaktim çok dar okul falan, bir düşüneyim dedim. bu sırada neler çalacağınızı fln öğrenirsem faydası olur dedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 gitarist aramıyor musunuz yaw esas onu istiyorum ben. vokal yapmadan, böle safi gitar çalayım istiyorum ne çaldıgımı anlayayım istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 davulcunuza bişi olursa söylersiniz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 klavyeci lazım olursa da bana gel =d adama ihtiyacı dışında her şeyi verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar