yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bu nasıl bir şarkı yahu. Bence ilerde çocuklarımız bunu dinlediğinde oha o zamanlar nasıl müzik yapılıyormuş diyecek. Doyamıyorum, duramıyorum. Orgazm oluyorum şuan. Reckoner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 radiohead iyidir güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 beklenmeyen bir etki görüldüğünde ne yapacağını iyi öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ausduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 beklenmeyen değil artık o etki.. ne zaman geleceği, ne zaman gideceği belli olmayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 http://fizy.org/y8QIjq5hm2Td Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aynen ben de reckoner şarkısına tutulmuştum ilk albümü dinlediimde hala o şarkıyı dinlerim çoğu zaman sırf o albümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 idiotique parçalarını beyeniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 harbiden kafa yapıyor o şarkı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 onu seven bunu da sevdi : pearly http://fizy.org/yrHOCJS6vUqt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben de bir ara bu şarkıyı loopa bağlamıştım. baydı, iğreniyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bende radioheadin her şarkısı loopta anasını satiyim. yıllardır böyle. yıllar sonra bizde beatles anlatır gibi radiohead anlatcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yıldo baggins said: bende radioheadin her şarkısı loopta anasını satiyim. yıllardır böyle. yıllar sonra bizde beatles anlatır gibi radiohead anlatcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yok artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 harbiden süper şarkıymış. nasılsa dikkatimi çekmemiş o albümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 jigsaw falling into place var ki birde of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Reckoner, Choke'un da sonunda çalıyordu, off of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 E abicim böyle de tavsiye yapılmaz ki Bünyem yamuldu resmen, bu nasıl bir şarkı, bu nasıl bir albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 amma abartmışınız o kadar da über değil be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhuntarn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Noir Desir - Le Vent Nous Portera'yı andırmıyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 because we separate,like ripples on a blank shore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 az önce wish you were here coverını dinledimde olmamış ya keşke pink floydan başka bi şarkıya cover yapsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 mr. baggins said: bende radioheadin her şarkısı loopta anasını satiyim. yıllardır böyle. yıllar sonra bizde beatles anlatır gibi radiohead anlatcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar