yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 selamlar. 2 hat kullanan biriyim. daha doğrusu kullanmak zorundayım artık. bi telefon almam gerekiyo ama bayağı bi uzak kaldım telefonlara. çok pahalı olmayan(max 600 tl) bi telefon almak istiyorum. telefonda aradğım özellikler: 1-şarjı az gitmesin (normal gitmesi kafidir, ekstra uzun gitmesine gerek yok) 2-yeterince ufak ve kibar olsun, ne kadar ince olursa o kadar iyi benim için. 3-mp3 player, kamera vs olmasına hiç gerek yok. arasın, mesaj atsın yeter. diğer taraftan önerebileceğiniz çift sim kartlı telefonlar varsa onları da söyleyin. 2 telefon taşımasını sevmiyorum ama çift sim kartlı telefonlar ne kadar kullanışlı bilmiyorum. çift sim kartlı bi telefon olmasına gerek yok. takoza diğer hattı takarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Fiyat ve "telefon olsun yeter" açısından Samsung D880 iyi, çift hatlı hem. Piranha gibi dandik Çin mallarına göre (hatta çoğu normal telefona göre) oldukça düşük bir SAR değerine sahip, pili de ortalama kullanımla 2 gün falan gidiyor bende. Boyutları bildiğimiz Samsung, pek öyle ufak değil yani. Çift telefon taşımaktan iyidir ama. Çin mallarını kesinlikle önermem şahsen ama TTN Mobile diye bir Türk markası var, çift hatlılar için onları da araştırabilirsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ttn mobile al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 TTN mobile kullanan abi var bi tane, yarın sorayım ona memnunmuymuş değilmiymiş. duymuştum ama araştırmadım. bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 memnundur abi artık eskisi gibi deil hepsi belli yerlerde üretilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Pili nasil gider bilmiyorum ama Benq t60 var arkadaşta cok hoşuma gitti.Kullanımı oldukça basit. Arayüzü çok güzel. 3.2 megapiksel kamerası var o 300 civarina almış kampanyadan ama şuan 400 civari bir fiyatı var galiba . Bence şık ve hoş bir telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çift hat olayı yokmuş ya t60 ın :( tek hatlı bi telefona o kadar para vermek istmeiyorum açıkcası. kamerasına falan gerek yok dediğim gibi. sadece olsun yeter. t60 ın dizayn süper ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 TTN S 700 alabilirim. gayet iyi görünüyor. kullanıcı yorumlarını bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Pil ömrü çok kötü yanlız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çift batarya geliyo yalnız kutuda, ordan yırtabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Olabilir o zaman, sen bilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 nokia 2630 buldum. isteklerimi karşılıyo. keşke çift hatlı olsaydı :D samsung d780 var uygun fiyat ve özellikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Motorola Moto Q hepsiburadada %50 indirimli. 250tl falan. bu telefon hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Philips 9@9V diye bir modelin reklamını gördüm az önce MediaMarkt bülteninde, çift hatlı ve dokunmatik olduğunu iddia ediyor :p 9@ serisini ünlü yapan efsanevi pil ömrü zaten, o da iyidir. Normalde 160'ken 110'a inmiş bir de, bunla ilgili yorumlara bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bir yorum said: * ürüne aslında iki sim kart birlikte takılıyor ama bu özellik biraz alışılmışın dışında çalışıyor şöyleki hat değiştirmek isteyince telefonun baştan başlatılması gerekiyor ve telefon sizden buna dair bir onay da istiyor açıkçası siz sadece bir kartı çıkarıp diğerini takma zahmetinden kurtuluyorsunuz Gözardı edebilirsin son mesajımı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 :) samsung d780 alıcam galiba. araştırmaktayım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nokia 3210 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 o kadar da degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 up daha almadım, tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Samsung D880 derim bende... Yandan bi tuşa basarak hangi sim kartı kullanacağını seçiyorsun. 2 sim kartta aynı anda aramalara mesajlara açık oluyor vs. Bence piyasadaki en iyi çift sim kartlılardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 D880 de 2. hatta seste sorun oluyomuş diye bişeler okudum. D780 de o sorunu kaldırmışlar diyolardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 General Mobile DSTM1 almaya karar verdim. birazdan çıkıp alacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 evet gittim aldım. telefon hoş bişey. daha kurcalamadım. :D kurcalamaya başlıycam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar