Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon tavsiyesi istiyorum


yetemenk

Öne çıkan mesajlar

selamlar.
2 hat kullanan biriyim. daha doğrusu kullanmak zorundayım artık.
bi telefon almam gerekiyo ama bayağı bi uzak kaldım telefonlara. çok pahalı olmayan(max 600 tl) bi telefon almak istiyorum.
telefonda aradğım özellikler:
1-şarjı az gitmesin (normal gitmesi kafidir, ekstra uzun gitmesine gerek yok)
2-yeterince ufak ve kibar olsun, ne kadar ince olursa o kadar iyi benim için.
3-mp3 player, kamera vs olmasına hiç gerek yok. arasın, mesaj atsın yeter.

diğer taraftan önerebileceğiniz çift sim kartlı telefonlar varsa onları da söyleyin. 2 telefon taşımasını sevmiyorum ama çift sim kartlı telefonlar ne kadar kullanışlı bilmiyorum. çift sim kartlı bi telefon olmasına gerek yok. takoza diğer hattı takarız :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyat ve "telefon olsun yeter" açısından Samsung D880 iyi, çift hatlı hem. Piranha gibi dandik Çin mallarına göre (hatta çoğu normal telefona göre) oldukça düşük bir SAR değerine sahip, pili de ortalama kullanımla 2 gün falan gidiyor bende. Boyutları bildiğimiz Samsung, pek öyle ufak değil yani. Çift telefon taşımaktan iyidir ama.

Çin mallarını kesinlikle önermem şahsen ama TTN Mobile diye bir Türk markası var, çift hatlılar için onları da araştırabilirsin biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir yorum said:
* ürüne aslında iki sim kart birlikte takılıyor ama bu özellik biraz alışılmışın dışında çalışıyor şöyleki hat değiştirmek isteyince telefonun baştan başlatılması gerekiyor ve telefon sizden buna dair bir onay da istiyor açıkçası siz sadece bir kartı çıkarıp diğerini takma zahmetinden kurtuluyorsunuz


Gözardı edebilirsin son mesajımı :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...