eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 biri çaldırdı numarası görünüyo msj attım kimsin bu saatte diye ödemeli aradı açtım kimsiniz vs vs.. adımı söyledim en fazla nolur :D sdf
monamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sormadın mı kimmiş neden aramış die..bide ödemeli arıo terbiyesiz:D
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ödemeli aramş bi de yüssüz hem böbrekçi hem de fakir pee herkesi gece gece bişeyler yapmşlar beni de eski kz arkım ekledi facete.Küfrettim inş eklemez bi daha
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sordum bağyandı kendisi.. ismini söylemedi beni aramışsınız dedi sizi niye ariimki dedim.. falan filan nyse bişey olmaz heralde
monamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dartanian said: Ödemeli aramş bi de yüssüz hem böbrekçi hem de fakir pee herkesi gece gece bişeyler yapmşlar beni de eski kz arkım ekledi facete.Küfrettim inş eklemez bi daha neden küfrediosun kıza yahu :)
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben caldıran ve tanınmayan numarayı geri aramayı anlamam
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Çünkü adım gibi biliyorum şuan ki kız arkımla aramı açmaya çalışcak zaten kız arkım da facebookumdan girebiliyo en iyisi bu görür msjımı aferm aşkım der bende seni seviyom derim sonra havalanır uçar beni beğenmez bırakır ben üzülürüm off :(
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben aramadımki :D o ödemeli aradı beni
monamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dartanian said: Çünkü adım gibi biliyorum şuan ki kız arkımla aramı açmaya çalışcak zaten kız arkım da facebookumdan girebiliyo en iyisi bu görür msjımı aferm aşkım der bende seni seviyom derim sonra havalanır uçar beni beğenmez bırakır ben üzülürüm off :( deli misin ne yazdın oturup :)
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fede said: ara beni boya beni bu saatte mi
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 en kötü yazarsın numarayı buraya rahatsız edilir falan numarayı değiştirmek zorunda kalır nihohaha
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ver msj atcam sanal yapalm mı? diye ya erkekse :S
monamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hep beraber arıyıp beni aramışsın deriz :) oda senin numaranı otobüse yazar..
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 en fazla kontör şebekesi çıkar, pekekeye yardım etmiş yardım eylemiş olursun. ya da olmazsın. olmamalısın.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Geçen beni 04441500 aradı meşgule attm bi daha aradı ya :S
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Chaz said: en kötü yazarsın numarayı buraya rahatsız edilir falan numarayı değiştirmek zorunda kalır nihohaha saol lan rahatladım :D sadfk bugün zaten aveanın saçma sapan şeyleri yüzünden 60 kntrüm filan yalan oldu.. sana kafam girsin avea
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dartanian said: Geçen beni 04441500 aradı meşgule attm bi daha aradı ya :S opel in numarasına benzettim la.. ama aveada olabilir
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Yok 2.de açtm alo dedm bant kaydı çıktı avea..
Öne çıkan mesajlar