eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 biri çaldırdı numarası görünüyo msj attım kimsin bu saatte diye ödemeli aradı açtım kimsiniz vs vs.. adımı söyledim en fazla nolur :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 böbrek gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sormadın mı kimmiş neden aramış die..bide ödemeli arıo terbiyesiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bidaha ararsa aç telefona doğru osur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ödemeli aramş bi de yüssüz hem böbrekçi hem de fakir pee herkesi gece gece bişeyler yapmşlar beni de eski kz arkım ekledi facete.Küfrettim inş eklemez bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sordum bağyandı kendisi.. ismini söylemedi beni aramışsınız dedi sizi niye ariimki dedim.. falan filan nyse bişey olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dartanian said: Ödemeli aramş bi de yüssüz hem böbrekçi hem de fakir pee herkesi gece gece bişeyler yapmşlar beni de eski kz arkım ekledi facete.Küfrettim inş eklemez bi daha neden küfrediosun kıza yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben caldıran ve tanınmayan numarayı geri aramayı anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Çünkü adım gibi biliyorum şuan ki kız arkımla aramı açmaya çalışcak zaten kız arkım da facebookumdan girebiliyo en iyisi bu görür msjımı aferm aşkım der bende seni seviyom derim sonra havalanır uçar beni beğenmez bırakır ben üzülürüm off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben aramadımki :D o ödemeli aradı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 arkım arkam arke ark ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Avea mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 evt avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dartanian said: Çünkü adım gibi biliyorum şuan ki kız arkımla aramı açmaya çalışcak zaten kız arkım da facebookumdan girebiliyo en iyisi bu görür msjımı aferm aşkım der bende seni seviyom derim sonra havalanır uçar beni beğenmez bırakır ben üzülürüm off :( deli misin ne yazdın oturup :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ara beni boya beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fede said: ara beni boya beni bu saatte mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Numarasını ver sdjkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 en kötü yazarsın numarayı buraya rahatsız edilir falan numarayı değiştirmek zorunda kalır nihohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ver msj atcam sanal yapalm mı? diye ya erkekse :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hep beraber arıyıp beni aramışsın deriz :) oda senin numaranı otobüse yazar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 en fazla kontör şebekesi çıkar, pekekeye yardım etmiş yardım eylemiş olursun. ya da olmazsın. olmamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Geçen beni 04441500 aradı meşgule attm bi daha aradı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Chaz said: en kötü yazarsın numarayı buraya rahatsız edilir falan numarayı değiştirmek zorunda kalır nihohaha saol lan rahatladım :D sadfk bugün zaten aveanın saçma sapan şeyleri yüzünden 60 kntrüm filan yalan oldu.. sana kafam girsin avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dartanian said: Geçen beni 04441500 aradı meşgule attm bi daha aradı ya :S opel in numarasına benzettim la.. ama aveada olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Yok 2.de açtm alo dedm bant kaydı çıktı avea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar