Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye gerçeği...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rusya'da bayadır 14.
Bu o kadar korkulacak birşey değil kanımca, sonuçta bu bir ortalama.

Bir zar için bu kadar ağlayıp zırlamaya mızmızlanmaya gerek yok bence.
Sonuçta kişinin bileceği birşey bu, isteyen istediğini yapar kimse karışamaz.[signature][hline]Bıdı?
Mesaj tarihi:
said:
voic3, 12 Mayıs 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Onur tuğçeyi açmayayım buraya,

Ayrıca 14 olması bizim için garip ve yanlış olabilir, fakat dünyada olan bir şey bunu herkes biliyor. Böyle insanların olması bana zarar vermez. Kardeş , abla muhabbetlerinede karşıyım. Sonuçda çevresinden göreceği şeyleri yapacaktır. bunun için gerekli önlemleri almayan aileler sonuçlarına katlanıcaktır tabii

Allahım ya özel hayatımı sokma forumlara..
Tuçe şey(Sex yaptık a.k. sex yaptık SEX) yaptığımızda 17 yaşındaydı 1.
Asla pişman olmadık 1,5 yıl çıktık 2.
6 ay önce ayrıldık ama yaşadıklarımızdan asla pişman değiliz buda 3.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 12 Mayıs 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence 16 - 17 yaşlarında bekaretin kaybedilmesi kadar normal birşey olamaz.
19 - 21 yaşları diyenlere uzaylıya bakar gibi bakıyorum şahsen.
14 bence de küçük tamam, ama bunun kötü bir yanı yok ki?Neden yanlış olsun bu?
Hani bunlar kötü yola düşüyor yada tecavüzle böyle düştü bu yaş dense anlıyacağım.Ama ortada böyle birşey yok ki?
Kişinin mental olgunluğuna bakar bence, bu kadar erken yaşamanın bilinçli yaşandığı sürece hiç bir kötü yanı yok bence.

Zaten bekareti kaybetmek neden kötü birşey biri bana bunu açıklasın...[signature][hline]Bıdı?
Mesaj tarihi:
bu konu burda saçmalar ben kaçarım bi ara gelir bakarım yazılanlara ama yaptıklarınıza yapmadıklarına getirmeyin olayı derim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
sen onu bunu $aap sonra gel tutun burda 14 de olmaz diye..

ne farkeder 14 ya$inda gelse haiyr mi dicektin kiza..Gelmedi, bunu sapladin bogrune =)

Offf feci kopardın beni... lol
Ama şöyle bir şey söyliyim o yaşlarda kızlarla çıkmıyorum we aynı ortamda bulunmuyorum yani demek istediğim hala sözümün arkasındayım 14 yanlış...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 12 Mayıs 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
bu arada bisi daha belirtecemki Bekaret yasi turkiyede 14 yas DEGILDIR black'e kim salladiysa iyi sallamis, gazetede yazdiysa tam sallama cunku daha 2 hafta once bir proje icin Devlet istatistikler mudurlugunun kutuphanesine gidip bu konu hakkinda "istatistik" topladik. Bu yas turkiyede halen 16-17 arasinda. Ve Kirsal kesimde daha fazla gozukuyor. Isteyen gidebilir scanner falan olsa scan edip koyarim buraya ama ankara oturan herhangi biri DIE binasina gidip kutuphaneye bakabilir.

demek ki bu '14 yas istatistigi' aptal gerici cevrelerin yine propaganda ile milleti yonlendirmek icin zctiklari bir yalan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 12 Mayıs 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
bunu neden yazma geregi duydunki? tugceyi acmayayim demis ozel mesajdan uyarirsin madem ozel hayatini paylasmak istemiyorsun bizde bilmek zorunda degiliz. ozel mesajlan halledebilirsin.

Azmocum özeldende azına zctım sonra lakin burda insanlar yanlış anlıycaktı 14-15 yaşında bir kız sanıcaklardı weya kötü bir olay sanıcaklardı..Açıklama yapmam gerekti...

Anlatabildimmi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
Silthanas demek ya vajina benim o benim bu benim. Oğlun 14ünde geldiğin döt benim sana ne dediğinde de aynı şeyi dermsiin acaba?

sana gore butun oglanlar e$cinsel abso..

ayrica kizim olsun oglum olsun, ben ona yolu gosteririm, teknigi anlatirim, neyin dogru neyin yanli$ oldugunu(ili$ki hakkinda) belirtirim..Gerisi ona kalmi$, ister duzer, ister duzmez..

silth hepimiz senin cocugun olalim[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 12 Mayıs 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
said:
Azmodai, 12 Mayıs 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
bu arada bisi daha belirtecemki Bekaret yasi turkiyede 14 yas DEGILDIR black'e kim salladiysa iyi sallamis, gazetede yazdiysa tam sallama cunku daha 2 hafta once bir proje icin Devlet istatistikler mudurlugunun kutuphanesine gidip bu konu hakkinda "istatistik" topladik. Bu yas turkiyede halen 16-17 arasinda. Ve Kirsal kesimde daha fazla gozukuyor. Isteyen gidebilir scanner falan olsa scan edip koyarim buraya ama ankara oturan herhangi biri DIE binasina gidip kutuphaneye bakabilir.

demek ki bu '14 yas istatistigi' aptal gerici cevrelerin yine propaganda ile milleti yonlendirmek icin zctiklari bir yalan.

hehe bencede[signature][hline];;suitfly icq
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
sen 14 ya$inda yaki$kli, yaki$ikli oldugu kadar da karizmatik bir ultima online oyuncususun. Kiz da 14 ya$inda ve o da PK lara hasta. Sen kiz icin pk oluyorsun ve kiz bir anda '' mahremiyetimi al Necmi'' diyor. Sen de '' Nayir, nolamaz, ben daha 14 um hele sen daha da 14 sun '' diyorsun...

silth'in süper açıklamaları =)[signature][hline];;suitfly icq
Mesaj tarihi:
ya eski zamanlarda, insanların ömürleri 45-50 seneyle sınırlıyken kızlar 12-13 yaşında evlenip çoluk çocuğa karışırlarmış. yani öyle büyük bir sorun değil benim için. ha ahlaki açıdan düşünüosan bilemem ama anatomik olarak oluyor yani.
büyük bir problem de değil bence.[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 12 Mayıs 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
Modernleşen"!" toplumların en başta gelen sorunlarından biris de bu her konudaki özgürleşme hastalığıdır. Vücut bana ait, istediğim yaşta istediğimi yaparım. Evet teknik olarak bu söylem doğru olabilir ama sonuçlarına baktığımız zaman hiç de o kadar normal olmadığını görüyoruz. Gittikçe artan sayıda boşanmalar, gittikçe toplumdaki yozlaşmalar, kadın erkek ilişkilerindeki çarpıklıklar.

Evet nisbeten yaşınız daha küçükken bu tür özgürleşmeler size çok cazip geliyor olabilir. İşin daha da kötü tarafı yaşınız büyüse bile hala güzel bir şeymiş gibi gelmeye deavm edebilir ancak genellikle artık komşuda pişer bizede düşer mantığından sıyrıldıktan sonra, karşı cinsi seks yapabileceğiniz birisi olarak değil de artık eşiniz veya çocuğunuz olarak görmeye başlıyorsunuz. İşte işin rengi ve hayattan beklediğiniz huzurlu ortam durumu ile bu çok sevişken maceracı ruh birbiri ile çok ağlam çelişmeye başlıyor.

Eskiden her çiçeğe konmak benim için ayrı bir iştah kabartıcı bir durum, bir şekilde özgürce her istediği ile yatan kadınlar bilinçli insanlar iken artık cinsellik belli beklentilerin arkasına düşmeye başlıyor. Bir saatten sonra ideal, çevremde bulunmasından hoşlandığım kadın türü tarifim çok ciddi bir şekilde değişikliğe uğruyor.

simdi yardin fedo.

kadinlarin ve hatta erkeklerin de giderek daha vurdumduymaz, saygisiz, ilgisiz, sevgisiz olup bosanip kosanmalarinin nedeni cinsel iliskiye ya da ozgurluklere daha cok maruz kalmalari, ozgur kalmalari degil.

bilakis, ozgur olanin daha dogru, kelimenin tam anlamiyla sevebilmesi gerekir, cunku sectigini mecburiyetten degil, kendi istegiyle secmistir.

ama turkiyede oyle olmuyor. neden olmuyor ?

cunku sorunun nedeni ozgurluk degil, MADDIYATCILIK.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Düzenli sex hayatı 17 - 18 yaşından sonra olmalıdır?
Hayatımda daha saçma birşey duymadım.

Ayrıca isteyen istediğini yapar kimse karışamaz.

Ha benim bir kızım olsa veya kız kardeşim olsa, 14 yaşında olsa, gelse bana açsa bu konuyu böyle böyle dese.

Benim diyeBILECEĞİM şey "Korunmadan asla." dır.

Ilk ilişkileri korunmadan yaşamak büyük bir risk taşımakta bunu kimse rededemez.One night stand'ler için sonuna kadar geçerli bir konu bu.Başına bela alma olayında, ha bir de şu var one night stand için bakire bir kızla beraber olduysan aferin sana bravo yani brüksel lahanasıyla eş değerdesin demektir bu.

Ama kız arkadaşınız varsa ve teenseniz (neden teen kelimesini kullanıyorsun HEDE HÖDÖ DIRAGINMEKS GELDİ ÇÖKTÜ gibi durumlar için açıklıyorum sonu teenle biten yaşları genelliyor bu ingilizcede hepinizin bileceği gibi türkçede bunun tam bir karşılığı yoktur.) 15 - 17 yaşlarındasınız diyelim.

Işte 1 haftadır birliktesiniz çok mutlusunuz, kız bakire ama istekli.Bu durumda yapılabilecek en doğru hareket korunmaktır.Kızın yapabileceği en doğru hareket eğer istekliyse yine korunmaktır.(ilişkinin boyutunu gündeme getirmek lazım değil sanırsam.)

Yok efendim teen'ler sex yapamaz cart curt yok böyle birşey.
Gidin Avrupa'ya görün.
Insanlar çok daha olgun bu tip konularda.

Ayrıca belirtmek isterim ki bir zarın neden bu kadar önemi var?
Biri buna mantıklı bir açıklama getirirse elini öpeceğim.[signature][hline]Bıdı?
Mesaj tarihi:
said:
cray cim bak =)

frp oynami$sindir belki daha onceleri..

hayal et:

sen 14 ya$inda yaki$kli, yaki$ikli oldugu kadar da karizmatik bir ultima online oyuncususun. Kiz da 14 ya$inda ve o da PK lara hasta. Sen kiz icin pk oluyorsun ve kiz bir anda '' mahremiyetimi al Necmi'' diyor. Sen de '' Nayir, nolamaz, ben daha 14 um hele sen daha da 14 sun '' diyorsun...

Bundan daha sacma bir $ey olamazdi herhalde.. o yuzden egri oturup dogru konu$alim, hayir sozcugu 65 ten once i$lemez..

65 den sonra out of order???
14 yaşında 14 yaşında biriyle yatardım herhalde o zaman benimde beynim çok basmazdı herhalde...

Ya varya çok aklımı karıştırdın...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 12 Mayıs 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
...Yani bakir değilseniz elbet biriyle yaptınız di mi bu işi? O gökten mi yağdıydı, anası babası ailesi yok muydu?

...Biri 19,20 demiş ilk deneyim için. Oha be anam, 20 yaşında adamsın artık hala ne ilk deneyimi.

....Sen de 14ünü geçmiş ve bekaretinden kurtulamamış biri olarak kıllandın mı bu duruma?

Ya çok özür diliyorum, okuyorum hepsini, okumadan mesaj atmaktan nefret ederim ama ölecem gülmekten, süpersin bu akşam Dres. =]
Mesaj tarihi:
said:
cray cim bak =)

frp oynami$sindir belki daha onceleri..

hayal et:

Bundan daha sacma bir $ey olamazdi herhalde.. o yuzden egri oturup dogru konu$alim, hayir sozcugu 65 ten once i$lemez..

sacma bi senaryo, oyle olsaydi dark harem kurmustu[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 12 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
Düzenli sex hayatı 17 - 18 yaşından sonra olmalıdır?
Hayatımda daha saçma birşey duymadım.

Ayrıca isteyen istediğini yapar kimse karışamaz.

Ha benim bir kızım olsa veya kız kardeşim olsa, 14 yaşında olsa, gelse bana açsa bu konuyu böyle böyle dese.

Benim diyeBILECEĞİM şey "Korunmadan asla." dır.

Ilk ilişkileri korunmadan yaşamak büyük bir risk taşımakta bunu kimse rededemez.One night stand'ler için sonuna kadar geçerli bir konu bu.Başına bela alma olayında, ha bir de şu var one night stand için bakire bir kızla beraber olduysan aferin sana bravo yani brüksel lahanasıyla eş değerdesin demektir bu.

Ama kız arkadaşınız varsa ve teenseniz (neden teen kelimesini kullanıyorsun HEDE HÖDÖ DIRAGINMEKS GELDİ ÇÖKTÜ gibi durumlar için açıklıyorum sonu teenle biten yaşları genelliyor bu ingilizcede hepinizin bileceği gibi türkçede bunun tam bir karşılığı yoktur.) 15 - 17 yaşlarındasınız diyelim.

Işte 1 haftadır birliktesiniz çok mutlusunuz, kız bakire ama istekli.Bu durumda yapılabilecek en doğru hareket korunmaktır.Kızın yapabileceği en doğru hareket eğer istekliyse yine korunmaktır.(ilişkinin boyutunu gündeme getirmek lazım değil sanırsam.)

Yok efendim teen'ler sex yapamaz cart curt yok böyle birşey.
Gidin Avrupa'ya görün.
Insanlar çok daha olgun bu tip konularda.

Ayrıca belirtmek isterim ki bir zarın neden bu kadar önemi var?
Biri buna mantıklı bir açıklama getirirse elini öpeceğim.

bu tam artist olmuş ya hem ingilizce kelime kullanıyor hemde açıklamasını yapıyor tebrik ediyoruz,
genç kesim bu işi gerçekten bilinçli olarak yapabilcek, gerçekten düşünebilcek yaştaysa bencede bir sorun yok. ama 14 yaşında biri için konuşuyorum, o yaşta gerçekten bilinçli olduğunu sansanda bilinçli olamıyorsun.[signature][hline];;suitfly icq
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 12 Mayıs 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
yahu ama saka maka helal olsun, 10 bilmemkac sayfadir denyoluga goturmeden efendi efendi, seviyeli, ve hatta mantiki silsilesi ve baglantilari takip edilebilir bir sekilde tartistiniz helal olsun.

aferum, etigini sevdigimun toplumu

Çok doğru başlarda baya güzel bir tartışma oldu..
sonra cıvıdı biraz =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 12 Mayıs 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
bu tam artist olmuş ya hem ingilizce kelime kullanıyor hemde açıklamasını yapıyor tebrik ediyoruz,
genç kesim bu işi gerçekten bilinçli olarak yapabilcek, gerçekten düşünebilcek yaştaysa bencede bir sorun yok. ama 14 yaşında biri için konuşuyorum, o yaşta gerçekten bilinçli olduğunu sansanda bilinçli olamıyorsun.

Valla dragonmax'i daha tanımadığını düşünerek gülüp geçiyorum ilk cümleye.

14 yaşında biriyle yatmışsın, tamamiyle kendi isteğinle yapmışsın e o zaman?
Ha ileride doğabilecek pişmanlıklar diyorsun.

Sen "Ulan keşke daha küçükken başlasaymışım futbol'a." dersin o da "Keşke daha sonra girseymişim ilişkiye." der.Arada pek bir fark yok, çünkü benim için o zarın hiç bir önemi yok.Kız olarak gelseydim dünyaya eminim yine önemi olmazdı.[signature][hline]Bıdı?
  • Yeni Oluştur...