_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 benim ilkokul arkadaşım gay olmuş geeey : ((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 _Mikael_ said: benim ilkokul arkadaşım gay olmuş geeey : ((( nerden anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 iyi sen yaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aynısın yazmıştım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 benim hoşlandığım kızlardan biri erkek gibi bişey olmuş bariz lez, saçları falan kazıtmış. kolundaki façaların falan resimlerini koymuş, abav dedim görünce, bi gözleri aynı güzellikte kalmış. bir öbürüde güzel kız olmuş ama sevgilisi bu kadarmı tipsiz olur bi insanın bir öbürü obez olmuş bir öbürünün güzelliğinden eser kalmamış bir öbürü sennde başına geldiği gibi kapanmış(boğaziçini kazanıp yapmış bu işi, çevremde boğaziçine giden kızlar arasında böyle bi eğilim var nedense) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 -Neiloth- said: /facepalm İşte facepalm'ın kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar