Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Jaedenar güzelmiş ben bir ally açayım orda nessarian xD sende çok yardımsever tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 2 oy niye kullanamıyoruz, hem enchant hem LW var mesela bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abi jc ile 201k kasılıosa ben oyunun en gerzek jc ıyım sanırım. o ne be töbe töbe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bir engineer olarak eşek yüküyle para harcadığımı, en son da motorsiklet alarak 2k paraya düştüğümü onurlu bir şekilde tüm kamuoyuna açıklıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Main karakterde JC/LW var, altta mining ile BS var BS kasmıyorum şimdilik, önerilere açığım aklsjhd Yalnız JC'de hala adam gibi para kasamadım. Bright Scarlet Ruby 80-90g'ye gidiyo bizim realmde, scarlet ruby çıktı mı mutlu hissediyorum kendimi sdf. Bi ara riske girip çok büyük işler peşinde koşacam da hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Dworgian said: abi jc ile 201k kasılıosa ben oyunun en gerzek jc ıyım sanırım. o ne be töbe töbe :( Bak ne demişim :) Nessarien said: Jc - Ench ama oyumu enchantinge verdim çünkü jc almış başını gitmiş gönlüm el vermedi geride kalmasına servetimin çoğunu ona borçluyum nede olsa :P Yani baştan sona JC ile kasmadım. AH de yapılan ticaret döngüsünün ve enchantingin yardımıyla uzun bir zaman diliminde ortaya çıkan bir sonuç o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Nessarien said: Dworgian said: abi jc ile 201k kasılıosa ben oyunun en gerzek jc ıyım sanırım. o ne be töbe töbe :( Bak ne demişim :) Nessarien said: Jc - Ench ama oyumu enchantinge verdim çünkü jc almış başını gitmiş gönlüm el vermedi geride kalmasına servetimin çoğunu ona borçluyum nede olsa :P Yani baştan sona JC ile kasmadım. AH de yapılan ticaret döngüsünün ve enchantingin yardımıyla uzun bir zaman diliminde ortaya çıkan bir sonuç o. oh be içime su serpildi bu arada 200k = 4bin ytl minimum biliosun dimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar