ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Selam, Itunes'da bir gruplama sorunum var, anlatayım kısaca: Benim elimde bolca compilation albüm var, ve bunların ipod menüsünde "compilations" başlığı altında çıkmasını istiyorum. Compilation içindeki parçaları tek tek seçip info bölümünden "part of a compilation" yapabiliyorum; ama bunu 150 şarkıya teker teker yapmak istemiyorum. Bütün bunları tek seferde/topluca compilation altına atmanın bir yolu var mıdır acaba? Alternatif olarak bu albümlerin "audiobooks" altında toplanması da olabilir. Maksat, içi boş olan bir bölümün altında compilationları listelemek, böylece daha sonra compilation adını unuttuğumda kolayca bulabilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Arıyorum Mahmut Apple'ı, dönücem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Shift ile birden çok parçayı seçince oluyor_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 vay anasını, mahmut apple'a sorucam diince bulasım geldi. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 roket adam said: Shift ile birden çok parçayı seçince oluyor_ Teşekkürler Mahmutcuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Önemli değil abicim, güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar