Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Sunday.. Superbowl XLIII

screwy

Öne çıkan mesajlar

OHA lan herif Steelers ı neye benzetti suan nfl in gelmis gecmis en basarılı takımı oldular 6. kez sampiyon..

ben giants ı tutsam da bu mac steelers ı tutmak gibi bi karar almıstım.. iyi de yapmısım..

Neler challange edildi.. cardinals kısmetliydi ne chalange etseler tuttu bea abi..neredeyse 100 yard int return td i yalan ediolardı.. o 92 numara neydi bea aga herif atom karınca.. tabi sorasında 20 dakika oksijen basmak zorunda kaldı 110 kiloluk adam 100 yardı o hızda kosarsa olucagı odur.. fitzgerald a saygılar.. warner baya soguk kanlıymıs ama ilk yarı fitzgerald ı hic dusunmedigi icin gece oturup aglamıstır.. agır pisman olmustur.. son ceyrek 5 kisinin arasında tuttugu bi pas var dediim acaba herifler son 35 saniyede donebilicekler mi =)) neyse yapamadılar kazanmıs oldu steelers.. tbr ediyoruz.. kısmetse seneye tekrar giants olarak biz alacagız diyoruz..

baya karma karısık yazdım oldugu kadar artık :D:D.. Bi de Ben Roethlisberger HARBI BIG BEN mis adam LB olsa yeridir.. hatta LB olsun o kiloda QB olmasın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Pittsburgh da yasayan biri olarak biliyorum, oyun bittigi anda sokaga dokulduk ve buldugumuz her seyi yerinden soktuk :D

Steelers candir, burdaki 4 senemde iki sampiyonluk getirdiler bize.

Harrison olsun, Polamalu olsun (HAIRMAN), Roethlesberger olsun, Ward olsun, Holmes olsun (google da safe search u kapatip santonio holmes diye aratin bi :D) cok seviyorum takimi.

Hele Hines Ward un o surekli siritmasi yok mu, yasam felsefem direk :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...