kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 merhaba arkadaşlar druid açtım ama level kasmak için ideal bir talent agacı bulamadım. acaba yardımcı olabılır mısınız? saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=0ZxGMccbz 30 a kadar t2 de savage fury önce t3 swiftness t4 primal fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Druid kasmayın artık.Heryer druid içimiz kustu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 30dan sonra ne yapmalıyım :P evet heryer druid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yanlız istatistiklere bakarak (isviçreli bilim adamlarının tuttugu) feral druid çok az var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kratochvil said: 30dan sonra ne yapmalıyım :P evet heryer druid :) 30 ol bi önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 tamam 30dan sonra kapını çalacağım çok teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Wild Growth nerflendi boşuna kasmayın xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 abi zaten onları o kadar da spam atmıyodun druidde hot çunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 WG nerf olayı sadece raid healinge biraz koydu ama priest nerfü kadar kötü değil kabul edilebilir bi nerf bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 80ledim druidi, daha 1 kere bile respec atmadım, bodoz feral gittim, en son 11 point restodan omen of clarity yi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Rikkie said: Wild Growth nerflendi boşuna kasmayın xP Priestler kadar ağlamadı Druidler. Ayrıca 70 80 için konuşulmuş bi konu var: Aramaya inanan pati kullanıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar