Skroce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Iste cok güzel bir Video Planet Tython'u gösteriyor ve oyundaki rollünden ip uclari veriyor. Kosma Animasyonu baya iyi grafiklerde hic fena degil acikcasi. Iyi Seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 msn'de chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hala gameplay hakkında hiçbişey sölemediler ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 onun disinda ciddi anlamda heycan verici, yilda zilyon tane mmo ciktigini var sayarsak, bioware'in elinde star wars franchise'i emin ellerde diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu iş görüntüyle, concept art larla olsaydı şuanda herkez AoC oynuyo olurdu. Artık adam gibi video çıkarsınlar ve oyun sistemi nasıl olacak açıklasınlar. Craft olacak mı ? PvP ne düzeyde olacak. PvE konusunda ne düşünüyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 o video için swtorturk e girebilirsiniz. youtube versiyonunu ben ekledim. zaten başkada ekleyen olmadı. Bu arada hala youtube izleyemiyorum diyen varmıdır acaba?burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar