Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 adam yetmezse seve seve oynarim..cok da iyi oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 oynayabilirim.. şişli tarafları mükemmel olur ;)[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ya aslinda herkese uzak olmasa yesilkoy-ciroz manyak saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 heh moda:))[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ewt iste herkese uzak neyse...dedigim gibi adam yoksa oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hadi bakalım avrupa çıkarın bi 12 kişi yapın maçınızı bakalım:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 alo avrupa'cım, maç ne tarafta olacaktır? beşiktaş/fulya civarlarında ola da, karşıda oturanlar çat çut vapur/motor ile gidip gelebilsin. (ara gaz)hem maçtan sonra vapurda içilen çayın tadı farklıdır.(tam gaz) işin aslı reel olarak süper bir panter olmama karşın, anadolu yakasındaki maçlarda nominal değerlerde sürterek, gerçek yüzümü gösterememekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 heryerde oynanır ya o sorun diil de ilk takımları çıkaralım bi maç yapalım sonra asyayı ezeriz :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bizi ezmeniz hafif zor =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Biz de ağır ezeriz. :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Şu an 10 kişiyiz Pascal, Nukem, Hell, Blaq, Sereglin, BombaciMulayim, stan-marsh, DynamicK, Bloodscalp, Jhengie, Yok mu başka oynayacak olan. Bence merkezi olması açısından gümüşsuyu tarafları falan cuk olur heryere otobüs minibüs metro neyim var taksimden. Gerçi ben bakırköy tarafında oturuyorum. Herkes oturduğu yeride yazarsa daha uygun bi yer varsa orada da oynaya biliriz. Hadi en az 2 kişiye daha ihtiyacımız var. 4 kişi daha olursa cuk olur. Hadee Edit: Bu arada bi tane daha kaleciye ihtiyacımız var... [signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Pascal tarafından 11 Mayıs 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 12 kişi cok kolay cıkarırız sorun degil de ben haziran 1 den once oynayamam ehe :) finallerim baslıyo haziran bası serbestim[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bu arada tarih konusunu göz ardı etmişiz onu da belirtelim. [signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Pascal tarafından 11 Mayıs 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: BombaciMulayim, 10 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: işin aslı reel olarak süper bir panter olmama karşın, anadolu yakasındaki maçlarda nominal değerlerde sürterek, gerçek yüzümü gösterememekteyim. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 beni de yazin yaw su maca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 pascal haftasonu olursa cok iyi olur hafta ici biras zor benim deli gibi sinav war..Valla metro veyea otobusun ulastigi heryere gelebilirim..taksim e flm ulasimi olursa cok rahat olur..aslinda bi yer war kurtulus ta olimpia diye hatta biz okul tunuvasini orda yapmistik(gerci ben orda dandik oynuorum isinamadim sahasina:)hem merkezi(sisliye taksi 5dk)hemde baya kral yer yaninda kebapcisi flm da war yani olmadi levent karakolu veya etiler polis okulu sahalari war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 herkesin istediği yerleri öğrenip ortak bir mekan bulalım. bunun başka yolu yok. daha merkezi bir yer bulunmalı ama merkezi derken maça geleceklerin oturdukları yerleri göz önünde bulundurmak lazım. şişli uzak mesela bana.[signature][hline]En Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 abi gümüşsuyundan merkezi yer mi var be? çat taksime çıkarsın, oradan bostancı'ya, bakırköy'e, nişantaşı'na dolmuşlar var. ayrıca kadıköy'den de geçiyor dolmuşlar biri veya direk kadıköy'e de vardı. bunun dışında metro var, otobüs desen sürüyle. hattabehatta, maç çıkışı bir bira bile içirtebilir gümüşsuyu mevkii. bu nedir? bu şukeladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ya abi ayrıca, madem adam yok, transfer yapalım karşı kıyıdan, ne olacak? globalleşelim mütemadiyen lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ehoeo bu arada ben olayı çok kötü anlamışım. meğer kendi aramızda maç yapacakmışız, karşı tarafla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Bathory, 11 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: said: BombaciMulayim, 10 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: işin aslı reel olarak süper bir panter olmama karşın, anadolu yakasındaki maçlarda nominal değerlerde sürterek, gerçek yüzümü gösterememekteyim. lol ekonomide nominal fayda lafından nominal ı hatırladın diye o kelimeye güldün demi :) arkadaslar siz simdilerde bi maç yapın gerçi ayarlayamayacaksınız gibi geliyo bana ama haziran gibi yaparız onu ayarlarıs tutarım elinizden ehe :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ben mesela bakırköyde oturmaktayım pascalda öyleymiş.warmı başka bakırköy 4leelim.dolmuşçuluk yaparım icab ederse.soora wer elini gümüşsuyu yok yeşilköy yok şişli yok maslak farkmaz..[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: DynamicK, 11 Mayıs 2004 22:47 tarihinde demiş ki: said: Bathory, 11 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: said: BombaciMulayim, 10 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: arkadaslar siz simdilerde bi maç yapın gerçi ayarlayamayacaksınız gibi geliyo bana ama haziran gibi yaparız onu ayarlarıs tutarım elinizden ehe :) yok yok şaet ciddi olursak organizasyon konusunda ,ki öyle gibi gözüküo, maçın olmaması için hiçbi neden yok.ancak şöle biz kendi aramızda 2-3 maç yapmadan asya karşısına çıkmayalım derim ben.kaynaşmak gerek.:)[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yalan olursunuz siiiiiiiz[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ben bahçelievlerdeyim bakırköy meydana yürüyerek 30dk fln :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yalan olursunuz siiiiiiiz[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ben bahçelievlerdeyim bakırköy meydana yürüyerek 30dk fln :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar