Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Masquerade said: inş transfere kadar kapıları patlatırlar da millet migrate edip beleş title edinmesin. :P edit: chain başlatan quest hangisi buyse? wowhead link pl0x. 90 gün boyunca kapalı sanırım transfere yeni açılan serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ozii_x said: Reklam yapmayı sevmesemde Sağol Kardeş :D darısı başına Dworcum kusura bakma :) Ege ve Absolut aldı paşa paşa kullanıyorlar bak hala :( Oturanboaa said: Beyler ben scepter questlerini yaptım şahsen... Bu yeni server muhabbetini bilmiodumda...Ve diyebilirim ki... Bence açık ara farkla oyunun EN HARİKA quest chain i. İngilizcesi iyi olan herkeze kesinlikle tavsiye ederim. Bu questleri yaparken acayip eğlenmiştim ve lvl60 yapanlarada çok büyük saygı duymuştum. Eğer sizde yapıcaksanız q ları, her quest i okumanızı tavsiye ederm gerçekten müthiş hikaye. Özellikle azuregosla geçen muhabbet harika. :D nerden başlıo gief info plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Buyse said: http://www.wowwiki.com/The_Scepter_of_the_Shifting_Sands_quest_chain server 90 gün migrate e kapalı anca kasılır zaten bu ne be böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Aluriel said: Masquerade said: inş transfere kadar kapıları patlatırlar da millet migrate edip beleş title edinmesin. :P edit: chain başlatan quest hangisi buyse? wowhead link pl0x. 90 gün boyunca kapalı sanırım transfere yeni açılan serverlar. yok realm forumuna baktım. bi dünya insan 90 gün içinde açılmazsa kapılar migrate edicez scepterlar ile demiş. ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Aynı olay azuremyst'te de oldu. Şu an onlar bizim battlegrouptalar ve azuremystli herkez böcekle gezio eh biraz moral bozucu tabi scarab lord un epicliği gitmiş ama... Sourfangde magrateten önce açılmazsa kapılar muhtemelen bende giderm. Herkez almış oturanboa eksik kalmış demesinler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 level 80 mi olmak lazım illeyoksa level 60 da çalabilirmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 lvl60 questi onlar ama lvl 60 charla yapabilceeni sanmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 /w OogahBoogah orc warrior oynayan olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 queste başladık bakalım. bi bwl'den sonra rep kasma işi başladı. bi günde 35k rep kastım brood of nozdormuya beynim sulandı su an. aq 40 da ilk bossu kesmeden içeri girme exploiti de bulduk şansına :D bi zamanlar varmış fixlenmiş yeni bi giriş bulduk :) 2 kişi böcek ailesi taciz etti ama bizi. zor ama zevkli görünüyor questler. bakalım gittiği yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yeni realm lerde kapilar acik olmuyackmiymis otomatik olarak? yanlismi hatirliorum blue postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Miraul said: yeni realm lerde kapilar acik olmuyackmiymis otomatik olarak? yanlismi hatirliorum blue postu bundan sonrakinde olabilir. çünkü bu realm açıldıgında aq kapıları kapalı gelin açın diyordu off mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 wtb elementium ore :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 saçmalık ya bu biz zamanında boşa mı kastık. hem moblarda elite değil artık hemde low lvl. hakkaten ayıp dio blizz scarab lordlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hangi moblar elit değil? niye tek siz olsun onu anlamadım yapıyoruz işte biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 silithus hivedaki moblar elite di ve lvl 60dık 4 saat içinde bwlyi clearlamak gerekliydi ayrıca ve quest line 60da çok zordu hatta bazı yerlerini alliance ve horde seferber olup yaptık. ama şimdi millet 80 karakterle çok kolay kasıyor. sadece biz olmasak bile quest lineın zorlugunu 80e göre ayarlasınlar o zaman olabiliyosa insanlar öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 zamaninda bi anlami vardi, o zaman kasip basardin zaten, artik yapmak eskisi kadar manali degil, o yuzden sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 iyide tbc öncesi oynamamış adamın battle tanka binip yanına gelmesi insana koymuyo degilde napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 valla repi 1 günde ahn qirajdaki 5 tane mobu farmlayarak kastık haliyle kolay oldu biraz. 42k rep. o elit böceklerle ugrasmadık hiç. ha ama mesela doctor weavil'i 6 kişiyle falan zor kestik. bazı bosslar bu lvlde bile kastırıyor. bwl de sağlam baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ahn quirajdaki mobu derken hangi mob anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 girişteki büyük tipler. 4 tanesini kesip birini bırakıosun tekrar respawn oluyolar hemen. tanesi 100 rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 iyide aq kapıları açıksa nasıl battle tankı almak için eventi başlatıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Buyse said: valla repi 1 günde ahn qirajdaki 5 tane mobu farmlayarak kastık haliyle kolay oldu biraz. 42k rep. o elit böceklerle ugrasmadık hiç. ha ama mesela doctor weavil'i 6 kişiyle falan zor kestik. bazı bosslar bu lvlde bile kastırıyor. bwl de sağlam baya. dr weavil i hunter petine tanklatın 2kişi kesersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Luriel said: iyide aq kapıları açıksa nasıl battle tankı almak için eventi başlatıyosunuz? konunun ilk mesajında yazıo abi :) migrate edecez questi burda yapıoz. @oturanboa hunter yoktu abi ben soyundum tankladım basta beni mc ye aldı öle kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 öylede daha bi kolaymış :P neyse hayırlı olsun alabilirseniz biz carapaceları 80-100 kişi kasmıştık genede repi fullemek baya sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar