Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 undead charima kurt almak istiyorum orgrimmardan hala exalted olman gerek diyor, benim bildigim yeni patchle bu exalted olma gereksinimi ortadan kalkti diye biliyorum, nerden kurt alabilirim acaba undead charima bilen varsa soylerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hayır kalkmadı exalted gerekliliği , kalkan racial restrictionlardı. eskiden taurenler raptora binemiyordu mesela. ama gidip av den alabilirsin markla gayet rahat bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ha anladim sagol, ben de reputation gereksinimi kalkti sanmistim halbuki, neyse daha kurda binemiycez demek ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 30 ar tane mark verip de alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Neden ogrimara exalted olmaya kasıyorsun ki?AV ye exalted ol mis gibi bembeyaz kurt var ordan.Ben ona biniyorum undeadimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 exalted bıle gerekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vay be değiştimi o cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hayat bi garip dimi, hiç bişey oldugu gıbı kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hayat garip değilde blizzard bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 soyle bir problem var level 69 daha bnm warlock o yuzden av ye pek girmiyorum level kasmaktayim halen malesef =) av ye ne oldu kurt gereksinimi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 mark sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 mag'har questlerini yap, sonra 2-3 saat necklace farm yap talbuk al en temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 talbuk da şu oyunun en kötü mountudur heralde. evet en kötüsü, düşündüm ibraz eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Barathrum said: Neden ogrimara exalted olmaya kasıyorsun ki?AV ye exalted ol mis gibi bembeyaz kurt var ordan.Ben ona biniyorum undeadimle. o farkli galiba, bi o var faction mountu, bi de ayrica her mountun markla alinani var, onu diyo cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ya tabiki biliyorum markla alınan mountları bende aldım zamanında.Ama Avnin kurdu çok güzel.Markla alınan kurt siyah Av nin kurdu bembeyaz.o yüzden av kurdu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 av ye gir stormpike soldie flesh tarzı ıvır zıvır turn in questlerini yap orgrimmara exalted olursun orada ambassador olan arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evet beyaz kurt istiyorum ben de zaten siyah kurdu biliyorum o da guzel ama beyaz daha guzel, ama o kadar reputation kasmak da zor geliyor yani dersler sosyal yasam flm neyse bakalim en kotu siyahi aliriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Tamam işte git 60 AV markı topla.. Frostwolf Quartermaster'dan temin et Beyaz Wolf'unu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 valla kafanda güzel bi mount varsa hiç üşenme git kas, siyah battle ground keçisi aldıydım zamanında, mamutlar geldi bissürü püsür geldi ama hala keçimi kullanıyorum ben, keçimi seviyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bu 50 mounta verilen drakei almak için, 4 faction dan 4 farklı mountu alıp, ustune avdekileri de alırsak 8 tane mi ediyo yoksa kurt is always kurt mu :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 her factionda 6 mount var sanırım. ben netherdrakeleri almaya kasıcam seviorm zaten onları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 aynı mountun farklı renkleri de sayılıyor. mount tabında 50 tane hede olacak işte öyle düşün. ama kasmaya gerek var mı bilmiyorum, çok aptal bir mount tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Greeny said: aynı mountun farklı renkleri de sayılıyor. mount tabında 50 tane hede olacak işte öyle düşün. ama kasmaya gerek var mı bilmiyorum, çok aptal bir mount tbh. Eywallah, abi o zaman 100 bile yapılır ya, ayrıca eet aptal bi mount ama time proto alana kadar bulunsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 100 nası yapacan abi kolay mı :P ki galiba 100 mount achivementı da geldi emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Kurt, köpek, eşek almak isteyen arkadaşlar. Şu ana kadar sadece seviye atlamak için önünüze çıkan görevleri yaptıysanız, yani rep için kasmadıysanız bugün kasmak için en güzel gün. Son yamada eklenen düşük seviye görevlerde dahi tam rep verme sonrası, 2 gün içinde ambassador title'ını alabilirsiniz. Silvermoon için Eversong Forest ve Ghostlands görevleri, kalanlar için runecloth zımbırtısı. Darkspear Trolls için BFD içindeki görevler ve runecloth zımbırtısı. Orgrimmar ve Thunder Bluff exalted olması lazım 80'de. UC için de bütün Tirisfal ve Silverpine görevler. Thunder Bluff exalted, Orgrimmar 18k/21k olan karakterim, diğer bütün fraksiyonlarlar tam olarak 17 saat içinde exalted oldu. Yaklaşık 18-20 civarı binek aldım, bir de üstüne albinoyu yaptım. Sınavların vs. bittiği şu sıralar gidin kasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar