Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mount sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
undead charima kurt almak istiyorum orgrimmardan hala exalted olman gerek diyor, benim bildigim yeni patchle bu exalted olma gereksinimi ortadan kalkti diye biliyorum, nerden kurt alabilirim acaba undead charima bilen varsa soylerse sevinirim
Mesaj tarihi:
hayır kalkmadı exalted gerekliliği , kalkan racial restrictionlardı. eskiden taurenler raptora binemiyordu mesela.

ama gidip av den alabilirsin markla gayet rahat bir şekilde
Mesaj tarihi:
Barathrum said:
Neden ogrimara exalted olmaya kasıyorsun ki?AV ye exalted ol mis gibi bembeyaz kurt var ordan.Ben ona biniyorum undeadimle.

o farkli galiba, bi o var faction mountu, bi de ayrica her mountun markla alinani var, onu diyo cuce.
Mesaj tarihi:
evet beyaz kurt istiyorum ben de zaten siyah kurdu biliyorum o da guzel ama beyaz daha guzel, ama o kadar reputation kasmak da zor geliyor yani dersler sosyal yasam flm neyse bakalim en kotu siyahi aliriz =)
Mesaj tarihi:
valla kafanda güzel bi mount varsa hiç üşenme git kas, siyah battle ground keçisi aldıydım zamanında, mamutlar geldi bissürü püsür geldi ama hala keçimi kullanıyorum ben, keçimi seviyorum :P
Mesaj tarihi:
aynı mountun farklı renkleri de sayılıyor. mount tabında 50 tane hede olacak işte öyle düşün. ama kasmaya gerek var mı bilmiyorum, çok aptal bir mount tbh.
Mesaj tarihi:
Greeny said:
aynı mountun farklı renkleri de sayılıyor. mount tabında 50 tane hede olacak işte öyle düşün. ama kasmaya gerek var mı bilmiyorum, çok aptal bir mount tbh.

Eywallah, abi o zaman 100 bile yapılır ya, ayrıca eet aptal bi mount ama time proto alana kadar bulunsun :P
Mesaj tarihi:
Kurt, köpek, eşek almak isteyen arkadaşlar.

Şu ana kadar sadece seviye atlamak için önünüze çıkan görevleri yaptıysanız, yani rep için kasmadıysanız bugün kasmak için en güzel gün.

Son yamada eklenen düşük seviye görevlerde dahi tam rep verme sonrası, 2 gün içinde ambassador title'ını alabilirsiniz.

Silvermoon için Eversong Forest ve Ghostlands görevleri, kalanlar için runecloth zımbırtısı.

Darkspear Trolls için BFD içindeki görevler ve runecloth zımbırtısı.

Orgrimmar ve Thunder Bluff exalted olması lazım 80'de.

UC için de bütün Tirisfal ve Silverpine görevler.

Thunder Bluff exalted, Orgrimmar 18k/21k olan karakterim, diğer bütün fraksiyonlarlar tam olarak 17 saat içinde exalted oldu. Yaklaşık 18-20 civarı binek aldım, bir de üstüne albinoyu yaptım.

Sınavların vs. bittiği şu sıralar gidin kasın :)
  • Yeni Oluştur...