Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Yakın zamanda format attım makineye, yeniden Vista kurdum (laptopla geldiydi). Daha önce de yapıyordu da nasıl çözülür neden çözülür bilemedim ve sinirlerimi bozmaya başladı iyice. Devamlı olarak bir pop up çıkıyor ve Compaq'a kayıt olun diyor. Kayıt oldum zaten, gene de çıkıyor. Bir daha gösterme diye seçenek koymuşlar (işaretliyorum sabırla her seferinde), spam yapıyor. Ulan spamlayacaksan neden öyle bir seçenek koyarsın. Arandım Google'da, Vistanızı validate edin demiş, e validated bu. Nasıl kapatılır bu hede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Laptop'unu kaydetmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Kayıt çözmüyor kankubat, şikayet eden başka insanlar da var bundan. Öyle çıkıyor harasslamış olmak için. Format sırasında kaydettim laptopu yoksa, başta da çıkıyor bu. Orda kaydediyorsun, sonra çıkmaya devam ediyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 servisi applicationı artık ne karın ağrısıysa onubulup iptal et direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 format sirasinda nasil kaydettin sormasi ayip? vista internete baglanabiliyo mu format sirasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bağlanamıyor tabii ki, pek parlak bir zekaya sahip değiller sanırım. He dedi geçti =) Spam sırasında hazır internet bağlıyken gene deneyeyim dedim, kaydetti yine (4. kaydedişim falan aleti) hala spam sürüyor. Task managerda bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 belki başka bişi yapmn gerekiyodur ne biliyim onay kodu felan bişi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Yok istemiyor öyle bir şey. Tebrikler kaydoldunuz diyor ve spame devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mr_Hand said: servisi applicationı artık ne karın ağrısıysa onubulup iptal et direkt. Buldum onu da, yarım saatte bir kendisini yeniden açıyor. Şimdi elle silmeyi deneyeceğim yerini bulup son çare, o da olmadı korsan Vista kuracağım zorla artık ehah. Çok siniro lurum pop up falan, bir de ses çıkarsa kırmıştım laptopu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 copmaq'ı spamle? not: senin o laptop asla iflah olmayacak, başı bitten kurtulmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar