Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Merhabalar; Ben bir menu yaratmak istiyorum bu menu bir function ile acilacak ornek vermek gerekirse; [function fast] dialog d_fast [dialog d_fast] page 150,200 (Ne demek oluyor burasi rakamlari degistirdigimizde ne gozlemleriz? resizepic 0 0 3000 450 325 button xx x x x x x fln text x x xx x x x Yazis seklim yanlismi onu merak ediyorum. Mesela bu satirlari yaziyorum direk karsima function'u yazdigimda bos olsada menunun cikmasi gerek degilmi? P.S. yardimci arkadaslara simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 o dediğin rakamlar dialogun ekranın neresinde çıkacağını belirler x,y koordinatları yani...[signature][hline]|==[]====> Die Fire <====[]==| Owner_Bloody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Peki neden bos olsada bir menu cikmiyor .fast yazinca? Misal.. yanlislik neresinde ben onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 [function fast] src.dialog d_fast [dialog d_fast] 0, 0 PAGE 0 gumppic xxxxxxxxxx text xxxxxxxxxxx button xxxxxxxxxxxx böle olcak[signature][hline]|==[]====> Die Fire <====[]==| Owner_Bloody [Bu mesaj Owner_Bloody tarafından 15 Mayıs 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 son birsey daha r3rc3'u irc.sphereserver.com disinda web ortamindan nereden indirebilirim? aradim fakat bulamadim yahoo vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 uobrasil.net[signature][hline]|==[]====> Die Fire <====[]==| Owner_Bloody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bu adres down sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bu site fos cikti. Baska dl edebilecegim bir adres bilen varmi ? r3rc3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar