Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro Gitar Arayisi Icerisindeyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kardeş aradığın gitar yurtdışında 500 ila 700 dolar arasında değişmekte.
[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!

[Bu mesaj Numb tarafından 14 Mayıs 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
pahalıdır bunlar ya
aşar bizi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
var var türkiyede bunların satıldığı yer istanbul taksim tüneldeki laylaylom dur. orda vardır hatta var gördüm yani:)[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Mesaj tarihi:
sakın ama sakın kore ve hindistan malı alma
alacaksan kesinlikle japon olsun. yoksa elinde patlar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ehu explorer dengesiz de v mi dengeli =)[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 14 Mayıs 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
Merhaba ,
Internetten bakabileceğim bir kaç adres verebilirmisiniz ?
Bir de Jackson Ke3 Kelly modelini çok beğendim

Üstad music123.com dan bulabilirsin ayrıca.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
yanlız yabancı sitelerde gördüğün fiyatlara aldanma. burda nerdeyse iki katı fiyatlar ona göre hesabını yap. en iyi yol akraban varsa yurtdışında onlara aldır (tabi gitarı denemen daha iyi olurda diğer alet edevatı mesela)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
said:
Dariel, 14 Mayıs 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
Ehu explorer dengesiz de v mi dengeli =)

v dengeli sayılır .ayakta çalıyorsan da gayet rahattır .oturarak çalınmaz o ayrı mesele.ama ayaktayken solo atmak da çok kolaydır çünkü tüm perdelere rahatça erişebilirsin klavyeyle birleşik bir gövde parçsı olmadığı için...
Mesaj tarihi:
kaga faln yok abi denemeden kafadan sıkanlarla çalanların werdiği bilgilere arasındaki tezatlık var delanın dediği gibi 6 ay önce buraya gitar diince bişi yazıcak 3 4 kişi wardı şimdi herkes bişi bilio maaşallah[signature][hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
Şu anda süren giden bi tartışma yok nerden çıktı ki.

3 4 ay önce buraya yazmaya tenezzül etmiyordum diycem şimdi asıl tartışma ozaman çıkacak. Bilgilerimizi paylaşmayalım 3 4 ay önceden kalma bilgilerle devam etsin edicekler o halde. Verilen bilgiye uygun üslupta cevap verilirse tartışma falan çıkmıyor biraz sakin davranmak lazım. Herkez her söyleneni üstüne alınıyor, alınmakla kalmıyor bide yanlış algılıyor.

O gitar daha rahat bu daha rahat şekil itibariyle diye tartışma olmaz abi fikir beyanıdır bu.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
Kelly kullanan bir arkadaşım var, şikayet ederken görmedim. Bende denedim gayet dengeli, askı düğmesi gövdenin arkasında olduğu için serbest braktığında headstuck kısmı aşağı gitmiyor pekçok kesimde olduğu gibi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
bence laylaylom ve whisky müzikten bulabilirsiniz. jackson alırsanız hep ayakta etüt yapmak zorunda kalırsınız.. ben size mexika fender öneririm.[signature][hline]gitar koca g*tlü bir kadındır.
  • Yeni Oluştur...