Slat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Aşırı hızlı çalışan abandonware oyunları yavaşlatan programın adı neydi? Link verebilirseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 LOL speed calistir hizi dusur calisabilir :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 abandonloader'da var yavaşlatıcak bişey. moslo diye bi program da vardı, olmazsa onu bul. link falan veremiyorum vaktim yok kusura bakma.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 saolasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: SouLForGeD, 15 Mayıs 2004 19:52 tarihinde demiş ki: LOL speed calistir hizi dusur calisabilir :) senin elin alışmış speede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ne yönden yavaşlatmak ben onu anlamadım.oyun çok mu hızlı çalışıyor? ne?ben onu anlmadım. ama scummvm işe yarayabilir.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Slat hayatımda 1 kere bile hile amaçlı program kullanmadım...Bi ara bilgisayarın saatini yavaşlatmak için kullanıyorum o kadar[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar