di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bir kisi de cikip cakmamis agzinin ortasina iki tane s.kerim senin tribini it diye. Eglenmedim izlerken o yuzden eglencelik oldugunu dusunmuyorum ve buraya aciyorum =P http://www.youtube.com/watch?v=Tk0qF873NsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 monitoru firlattigi kadin dagildi. iste bu yuzden her ofise bir adet "terrible" terry tate lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Evet. Ayar oldum serefsize =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bu kadar korkak adamı bir arada görmedim ben.Hatun şahısa monitörü attığı saniye 3 kişinin uçan kafayla girmesi gerekiyor bariz.İzleyen herkes ulan orda olsaydım diyordur kesin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Abi bunun ağzına ağzına vurmak lazım, "nööğrüyon lan" diye. Artiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 oha düt. edit. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hayır bi yere kadar sakinleştirirsin de baktın sağı solu yıkmaya başladı al haydarı vur kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kesin açılmıştır yoksa dikkate almayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ne biçim insan lan bunlar koyun gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 adamlarin isine geliyor bence o yuzden bisey yapmiyolar. -haci benim monitorude parcala da bikac gun tatile cikayim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 türkiyede olsa o bilgisayarı attıktan sonra komaya sokmuşlardı adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar