SorroW Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Sorm şu nebula scriptleri ilgili ama görüyorum ki kimse pek fazla cevap vermiyor arama diyor ki ama hepsinde gereksiz cevaplar dolıu. Araştırmama ramen poisoning eva ve tame nerede olduğunu bulamadım hangi scpnin içinde. Bazı postlarda 3 skili birden soruyor adam gelip tame söylüyor sadece sonrada gelip aldın mı sorunun cevabını diyor. Lütfen şuraya doğru düzgün cevap yazar mısınızda insanları uğratırmasanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Sanıarım pek ciddiye alan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Taming=C:/Sphere/Scripts/Items/Tstaff.scp Poisoning=C:/Sphere/Scripts-Magery.scp <<<<< EvoIntel=C/Sphere/Scripts-Magery.Scp <<<<<< Ikiside Aynı Yerde ...[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 tşk ederimde orda ad vert diye bir yer bulamıyorum onuda nasıl ayarlicami bir yazarsan çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Nasıl AD Vert? Anlayamadım?[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ad verd yok zaten rand(5)=1 falan gibi satırlar var o rand ları ne kadar düşürürsen o kadar hızlı artar mesela yukarda 5 te bir ihtimalle demiş sen onu 2 de bir falan yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar