Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ne zamandır Kimse yazmıyor bişey.Anket tarzında birşey başlatmak istedim:D.SF4'te önceki street fighter oyunlarından hangi karekterleri görmek isterdiniz?Mesela Ben; 1-Ibuki 2-Balrog yerine dudley 3-Belki sf3 alphada muay thai'ci bir adam vardı adı sanırım Adon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 var ki onların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sf3 karekterlerini cok gormek isteyen var sf4'te. olma ihtimali cok dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Lopeth said: var ki onların hepsi hayır yok?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ya bana birileri comboları yazarmı acayıp unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 oyunda yazıyo, esc menuden command list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hiç beğenmedim ben ya. oynayamıyorum bildiğin. ken'i normal sf karakterlerini dövüyorum ama yenilerini yenmek imkansız. ne biliyim sevemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 valla ben bisürü kombo bilmeme rağmen, konsolda hiç oynanyamıom. pc de oynamak için ankaraya gitmem lazım, pff, sabırsızlıkla gitsemde hemen sethi çıkarsam diye delirmiş durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 PS3, SF4 arıyorum, KillZone 2 ile takas edebilirim veya temizse satın alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Takas işlemi tamam :p Ama ağzımı yüzümü dövdüler, üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben dovuyomda, cok lag var... değil slide etmek aduketlerden, blocklıyamıyorum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dün birkaç maç yaptım PSN'den, adamların çıkardığı komboları görünce o.0 oldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ahaha gangren ben demiştim sana dinlemedin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 KillZone2'de didinmekten iyidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar