nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Çok deli maçtı ya. Federer'i de hiç sevmem. Keşke Verdasco ikisine de çaksaydı ama kısmet değilmiş. Gönlüm Nadal'la bu Pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 inanilmazdi da son puanda 2 basit hata artik durumun ne kadar stresli sinir dolu oldugunu gosterdi.. Toplamda 4 tane cift hata yapti adam 2 tanesini son puanda :) Bu mactan sonra Nadal kendini toplarda federer sagdan sola kosturur nadal i alir federer.. Nedense bende Nadal i sevemedim ya.. Gerci mactan sonra rakibini alkislamasi fln cok guzel goruntuydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nadal sevilmez mi ya federerin suratından ibnelik akıyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 İyi oldu ya Federer versin ayarı Nadal'a da haddini bilsin. ^^ ha yenilirse bahane de hazır; "federer 1 gün önce oynadı ve nadal 5 buçuk saatlik çok zor bir maçtan geldi olm" ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gsli mi olm adam her yenildiğinde bahane üretsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=a6ALDVpDRwI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Oha epikmiş, banttan falan izliyim dicem de 5 saat bayar o canlı heyecanı olmadan ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1053558&PAGE=1&Date=30.01.2009&b=O%20o...%20cocugunu... EPİKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 video uçmuş.. ilk seti izlemiştim keşke devam etseydim yahu :/ ama kimin kazanacağını bildiğim için pek izleyesim gelmemişti tahminim , tabiiki federer vericek raketi nadalin eline o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 federer cok iyi basladi bence bu sene ortalarinda tekrar birinciligi alir.. Hatta burda 1. olursa belki dunya bir numarasi olabilir aralarinda oyle muazzam farklar oldugunu dusunmuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Nadal - Federer maçı başladı biraz önce: http://tennislivechannel24.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Zaugna, kaspersky virüs uyarısı verdi ya sitede. başka link var mı? izlemek istiyorum ben de buldum görüntü bayagı saglam. http://aus-rogernadal.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kırdı servisi federer eheh lan dingil aldığı gibi geri verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 2-1 şu an, nadal önde; dünkü kadar zevkli bir maç olmuyor ama nadal - federer finali sonuçta, ne kadar kötü olursa olsun diğerlerindne çok daha iyi hala=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 nadal yine şampiyon hiç sevmiyorum şu herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Heeey! İşte bu ya, pis Federer kaybetti. Helal Nadal'a o yorgunlukla aldı maçı! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 said: # # yarı final maçı kadar zevkli değildi elbette, bunu kabul ediyorum ama sanırım bu seneki hiçbir maç nadal - verdasco maçı kadar zevkli olmayacak. öte yandan, yanlış hatırlamıyorsam son sette durum 4-2 iken federer'de, "ben maçı bıraktım ya" havası seziliyordu. ki yani 4-2'den 6-4 yapmak imkansız değil kesinlikle. ama nadal, maç yorgunluğuna rağmen inanılmaz bir kondisyona sahip olduğunu gösterdi. federer de 64 basit hatayla kına yaksın diyebiliyorum ancak, nadal'ın kazanmasını istiyordum elbette ama federer'in maçı bu kadar göz göre göre teslim etmesini beklemiyordum. yine de zevkli bir maçtı, nadal'ın benim gözümdeki üstünlüğünü taçlandırdı diyebilirim gönül rahatlığıyla. federer'e de, "kız arkadaşını değiştir, motivasyon olur diyorum". "lütfen" diye de ekliyorum. vamos! yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 nileppezdel said: Heeey! İşte bu ya, pis Federer kaybetti. Helal Nadal'a o yorgunlukla aldı maçı! :) daha çok federer verdi gibi oldu. adam son 2 oyunda bıraktı. hele çizgi hakemlerinin kararlarına çok sinirlendi.bi tanesi geç karar verdi ona sinir oldu, sonra itiraz hakkı kalmadı sanırım. dışardaki bi topa içerde dedi sanırım hakem. itiraz edemedi. o topu çok merak ettim içerde miydi dışarda mıydı diye. federer çok şaşırdı çünkü içerde deyince hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ne bu liseli kız gibi nadal hayranlığı asfsdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 oha federer ağladı lan: zuaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 seyircilerden biri bagirdi ondan sonra agladi federer ne dedi duyabilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 simdi bi baktim internete de 3 kere daha aglamis bu sekilde federer ben de cok uzuldu falan zannetmistim normalmis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Federer'in, Alpler'den bulduğu Kezbanı bırakıp şehirli bir simge bulması gerekiyor kendine. Yoksa çok turnuvalar kaybedecek zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evet o kızı bıraksın ya. hiç yakışmıyolar aga. katılıyorum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 nadal acımadı.. keh keh keh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar