Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Tenis] Avustralya Açık

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

inanilmazdi da son puanda 2 basit hata artik durumun ne kadar stresli sinir dolu oldugunu gosterdi..

Toplamda 4 tane cift hata yapti adam 2 tanesini son puanda :)

Bu mactan sonra Nadal kendini toplarda federer sagdan sola kosturur nadal i alir federer..

Nedense bende Nadal i sevemedim ya..

Gerci mactan sonra rakibini alkislamasi fln cok guzel goruntuydu :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
#

# yarı final maçı kadar zevkli değildi elbette, bunu kabul ediyorum ama sanırım bu seneki hiçbir maç nadal - verdasco maçı kadar zevkli olmayacak.

öte yandan, yanlış hatırlamıyorsam son sette durum 4-2 iken federer'de, "ben maçı bıraktım ya" havası seziliyordu. ki yani 4-2'den 6-4 yapmak imkansız değil kesinlikle. ama nadal, maç yorgunluğuna rağmen inanılmaz bir kondisyona sahip olduğunu gösterdi. federer de 64 basit hatayla kına yaksın diyebiliyorum ancak, nadal'ın kazanmasını istiyordum elbette ama federer'in maçı bu kadar göz göre göre teslim etmesini beklemiyordum.

yine de zevkli bir maçtı, nadal'ın benim gözümdeki üstünlüğünü taçlandırdı diyebilirim gönül rahatlığıyla.

federer'e de, "kız arkadaşını değiştir, motivasyon olur diyorum". "lütfen" diye de ekliyorum.

vamos!

yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Heeey! İşte bu ya, pis Federer kaybetti. Helal Nadal'a o yorgunlukla aldı maçı! :)

daha çok federer verdi gibi oldu. adam son 2 oyunda bıraktı. hele çizgi hakemlerinin kararlarına çok sinirlendi.bi tanesi geç karar verdi ona sinir oldu, sonra itiraz hakkı kalmadı sanırım. dışardaki bi topa içerde dedi sanırım hakem. itiraz edemedi. o topu çok merak ettim içerde miydi dışarda mıydı diye. federer çok şaşırdı çünkü içerde deyince hakem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...