ajikal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ilkokuldayken bir oyun vardı bilgisayarda,ekrandaki gezinen yaratıklara değmeden ekranı daraltıyorduk,daraldıkça bu yaratıklar çoğalıyodu kımıl kımıl dolaşıyodu.en son küçük bi alana hapsedince hepsi geberiyodu,ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama birden hatırladım ve küçüklüğüm aklıma geldi,deli gibi oynamak istedim,bilen varsa söylesin indireyim bişeyler yapayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hatırladım adını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Volfied var bu tarz amigada aralıksız oynardım lan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bunun toplarla olanı vardı gameboy'da yav. x ile mi ne başlıyodu adı. unuttum. bi alan içinde toplar oradan oraya sekiyodu sen alanı daraltmaya çalışıyodun. % bilmem kaçını yapınca bölümü geçiyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 x ile başlayan xoid mi,wolfied in yeni sürümüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 buldum qix'miş. qix çizgili olanı, toplu olanı da vardı galiba ama başka konsoldaydı emin diilim. wikipedia'dan qix yaz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 volfied'dir volfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 lemnings geldi aklıma bi an ne güzel oyundu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 zevkli oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 OogahBoogah said: lemnings geldi aklıma bi an ne güzel oyundu yaw oyun editörüyle birlikte hala durur makinamda.ilk göz ağrılarımdan biridir saygım sonsuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 editörü de mi vardı onun ya hiç bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar