Reksa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Selamlar. Tüm ayarlarım yapılı oyun kurabilmek için portlar açık, güvenlik duvarı kapalı, sabit ip tamam fakat oyun kurduğumda kimse giremiyor.Birkaç gün önce kurabiliyordum fakat ip çakışması ve nete bağlanamadığım için otomatik ip al dedim.Daha sonradan sabit ip ye geçtiğim halde oyun kuramaz oldum neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 varsayılan ağ geçidi kısmına dikkat et portu hangi ipden açtıysan ağ geçidi kısmında tekrar o ipyi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 port ayarları ve ağ geçidi bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 portu 192.168.1.2 yapmayı dene bence faydasız dursada. firewall kapalı oldugundan emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 firewall kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 portforward.com'a baktınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar