Blinky Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 beyler sız genel olarak hangı serwerda oynuyosuınuz bana sıtesını werırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Lionada 7 turk var Bartzdada 8-10 tane heralde Hindemithte 5-7 Erica ve Kaini bilemicem kısacası butun serverlarda turk var site olarak ne bakıma www.lineage2.com(orjinal sitesi) www.l2orphus.com bu siteler var[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 mesela ben lıona ya nasıl gırecegım ve hangı sıteden uyelık alıcagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 www.lineage2.com Paralı acc actırman lazım once.[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71697 online cd-key almak icin gerekli bilgiler var bu linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hindermish te en az 15 tane var. Guildde zaten 7-8 kishi var sadece uye shu an.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hindermishi yiyim ben :)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ne biliim ya bi adnini soylemeyi ogrenemedim oynadigim serverin annayin ishte :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bartzda 20+ turk var die animsiom shu an ama belirli bi beraberlik yok herkes daginik gibin.. ama trade kanalinda laaaaan turk varmi derseniz gladioda cevab alirsiniz kesin[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Valla ben bartzda okdr onlıne ı gormedım hech veya oynıyanları cogu patıye takılmıo[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 eed takilmayan cok adam var patimi diom o ne dio :P ama senin gormenle benim gormem arasida fark var demekki :P mesala daha dun dion gludin koprusunda bi suru turk kopruden gecislerde para alsak geii yapiodu[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Nedense o geyık butun turkler arasında butun oyunlarda gecer hehe Zaten cok takılmıyorum Bartzda Lıonadyım ben....[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Dun Cruma Towerda yanlishlikla birisi Trade Turkce birseyler yazdi yazmaz olaydim dedi mutlaka 9+ turk bir anda konusmaya basladi komediydi evt bartz da amerika dan oynayan filan Turkler var[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 36 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konu acılmısken Cruma Tower LvL +40 uzerı ıcınmı ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 36dan sonra orda gruplara girmeye baslayabilirsin tabi archer degilsen.[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 30+ dan baslar archer deilsen tabii healer icin 28+ yeterli fakat ii mdef gerekli ole bos gitmeyim kratorlara cerez olmayin derim.[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 36 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 30 da girin 550 de cikin crumadan fighter class iseniz[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 30 da girin 50 de ckin fighter class iseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 thnx[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Sen herkesin dediini boşver Hindemith'e gel.. En güzel ping, en güzel ortam orda..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gnasherr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Dungeon_Master, 13 Mayıs 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Sen herkesin dediini boşver Hindemith'e gel.. En güzel ping, en güzel ortam orda.. Dungeon ustasi kardes hindemith e adam cekince ayriyeten sana parami veriyorlar napiyorlar anlamadim.. Hindemith ve Bartz dada charim var ..Ama ben hindemith de turk gormedim..Dungeonlarda gormedim..bilmiyorum napiyorsunuz Ticaret alim satim yapiyorsaniz eywallah... Ama gel gelelim gir bartz a git dungeonlara Kesin Turk gorursun istersen de buraya ben sana turk 25(net) isim yazarim bartz da oynayan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Crumayi pek tavsiye etmiorum arkadaslar para kazanamiorsunuz cunku ama lvl derseniz guzel lvl atliorsunuz ama para olmadikdan sonra lvl den banane die dusunuorum. Sen ne yapiorsun peki orada diorsaniz dier karakter Artisan oldugu icin para yeterince yapiorum ve cok farm yaptim. su anda para lazim olmadigindan Cruma Rulazz oluor[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 36 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Gnasherr, 14 Mayıs 2004 04:00 tarihinde demiş ki:Dungeon ustasi kardes hindemith e adam cekince ayriyeten sana parami veriyorlar napiyorlar anlamadim.. said: Blinky, 12 Mayıs 2004 17:51 tarihinde demiş ki: beyler sız genel olarak hangı serwerda oynuyosuınuz said: Dungeon_Master, 13 Mayıs 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Hindemith'e gel.. En güzel ping, en güzel ortam orda.. ------------------------------------------------------------ said: Hindemith ve Bartz dada charim var ..Ama ben hindemith de turk gormedim..Dungeonlarda gormedim..bilmiyorum napiyorsunuz Ticaret alim satim yapiyorsaniz eywallah... Ama gel gelelim gir bartz a git dungeonlara Kesin Turk gorursun istersen de buraya ben sana turk 25(net) isim yazarim bartz da oynayan .. said: DeLiDuMRuL, 13 Mayıs 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Hindemith te en az 15 tane var. Guildde zaten 7-8 kishi var sadece uye shu an. +5 de biz, etti 20..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 14 Mayıs 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Hindemith Hindemith :) Şaşmayacaksin her ne zaman ki kablo sıçA o zaman lag ola[signature][hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Casperet ( The Drow Assasin ) ( ▄▄▄▄▄ ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Cico cum bizim serverda 25+ o sınır dion civarında beklersen biraz shouttan birisi seslenir mutlaka.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar