|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Horizon said: Rahatsız , oradaki savaş filan değil. Katliam , etnik temizliktir. Sen etnik temizlik görmedin sanırım hayatında. Almanların Yahudilere yaptığıydı o dediğin. Borudan yapma roketleri olmayan yahudileri biner biner gaz odalarında öldürdüler. Binlercesini de türlü ölüm şekilleriyle öldürdüler. Ha şu noktada, Hitler'den böyle zulüm görmüş bir milletin çocukları bugün nasıl öldürür, sen Hitler'in intikamını Müslümanlardan mı alacaksın diye sorulur. Ama bu bir etnik temizlik değildir. Biz de oraya çıkıp tavır koyacak ülke değiliz. Bize sıra gelene kadar kaç kişi var. Erdoğan'ın da içinde bulunduğu bir oyun olarak görüyorum bunu. Herkes rolünü güzel oynuyor. Hayırlısı olsun.
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Söylediklerini bizde biliyoruz joker. Sanki hitlerin yaptığını destekliyormuşum gibi onu karşılaştırman saçma. 1 milyon küsür nüfusu olan bir bölgede sen 3 haftada bin küsür insan öldürüyorsan bu basbaya etnik temizliktir. ve bunların çoğu sivil , kadın çocuk. Saçmalama lütfen.
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben arap düşmanıyım israile destek veriyorum şöle sıradan bütün arapları elden geçirse çok güzel olur
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ha 1000 kişilik bir toplumda 1 kişi öldürünce bu da etnik temizlik diceksin yani. Sayılara orantılı mı gidiyor bu iş?
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nedanko , Orada bir durum var ama. Seyrettim diyorsun görmüşsündür dinlemişsindir. Ben buraya birçok şeyi not aldım ama vaktimiz yok diyor tayyip. Onun üzerine bitirici bir cevap vermek istiyor doğru düzgün fakat yandaki adamın dürtmesi sonucunda onu da adam gibi yapamadığı için bu sefer patlıyor.
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 |Joker| said: Ha 1000 kişilik bir toplumda 1 kişi öldürünce bu da etnik temizlik diceksin yani. Sayılara orantılı mı gidiyor bu iş? Var sende bir kıtlık. Bilinçli olarak sivil bombalaman ile insanları toplayıp yakman arasında fark var sana göre sanırım. Orandan tabiki bahsederim , neden biraz anlamana yardımcı olayım.. Sen bir çatışmada 20 hamaslı öldürürsün 2-3 sivil kayıp olur bunu arada kalan sivil ya da hamaslıların sivillerin arasına girmesi diye savunabilirisn. Ama sen çatışmada yarısından çoğu olmak üzere kadın , çocuk , sivil öldürdüysen bu etnik temizliğe girer.
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Hamasla konuşup cephaneliğin içinden karısını ve çocuklarını çıkarmasını rica edebilir misin? BM okulu, hastanesi vuruldu tamam eywallah, geri kalanlar ne olacak. 10 yaşındaki veledin elinde kaleşnikof var be. Ölünce çocuk öldü, ama elinde silah, kıyak iş.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 son dk: peres ortadoğuda türkiye iranın alternatifi demiş ayrıca tsk açıklama yapmış silah vb anlaşmalarında sorun yok herşey cillop diye ntvmsnbcnin üstteki son dk haber barında geçiyor.
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 |Joker| said: Hamasla konuşup cephaneliğin içinden karısını ve çocuklarını çıkarmasını rica edebilir misin? BM okulu, hastanesi vuruldu tamam eywallah, geri kalanlar ne olacak. 10 yaşındaki veledin elinde kaleşnikof var be. Ölünce çocuk öldü, ama elinde silah, kıyak iş. Şakamısın arkadaşım , ölenlerin elinin hepsinde silahmı var nedir bu yani. Polemik yapıyorsun çok gereksiz buldum takıl.
raw power Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 DoruK said: ya adam oy için yaptı, milletin tepkisi de onu yanıltmadı haliyle, buradaki mesajlardan da anlaşılacağı üzere.. bu kadar basit. Bunu ısrarla anlamıyor bazı insanlar.Başbakan sevgileri gözlerini karartmış... Bunu bu topicte çok tekrar ettim gene edeceğim.Tayyip bu tepkiyi hümanist biri olduğundan vermedi.Hümanist olsa Irak tezkeresine de karşı çıkardı,ama ne yaptı,şimdilerde sövdüğü Doğan medyasıyla birlikte resmen savaş çığırtkanlığı yaptı,tezkere geçmeyince ağlamaklı oldu,tezkereye hayır diyen parti içindeki Milii Görüşçüleri ayıkladı. Irak'ta bir milyon insan öldü. Ömer El Beşir'i kırmızı halıda karşıladı Tayyip & co.Adam Darfur'da ki etnik temizliğin sorumlusu;200.000 kişinin ölümüne,2 milyondan fazlasının mülteci konumuna düşmesine sebep olmuş. En bariz iki örneği sundum.Deşsseniz daha neler çıkar.Maksat yerel seçimde oy almak olunca Filistin ile Kıbrıs bir olabiliyor.Tabi oy getirmiyorsa,kim sallar Irak'ı Darfur'u.... Yürü Tayyip koçum benim,monşerlere de ayarı nasıl verdi be.Davos fatihi,Fatih Sultan Tayyip mübarek.
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Horizon said: Söylediklerini bizde biliyoruz joker. Sanki hitlerin yaptığını destekliyormuşum gibi onu karşılaştırman saçma. 1 milyon küsür nüfusu olan bir bölgede sen 3 haftada bin küsür insan öldürüyorsan bu basbaya etnik temizliktir. ve bunların çoğu sivil , kadın çocuk. Saçmalama lütfen. cogu sivil cogu cocukmus jokerınde dedıgı gıbı 10 yasındakı coucugn elınde kalasnıkof varsa bırakta senımı oldursun ? Etnık temızlık yapmak ıstese alasını yapardı ısraıl ...İsrail hakedeni vurdu teror orgutunu vurdu ...Biz nasıl pkkyı yok etmek ıcın ıraka gırersek mutlaka sıvıllerde olecekse aynısını yaptı ...
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Biz nerede sivil öldürmüşüz logcupaşa ?
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 IRakta hangi hastahaneyi vurduk, camiyi veya ibadethaneyi vurup sivilleri öldürdük? İsrailin harekatı ile bizim Irak harekatının alakası yok birbiri ile askeri açıdan.
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nedanko said: http://au.youtube.com/watch?v=cR4zRbPy2kY dikkatimi cekti video 1 saat 8 dakika mı orası youtube değil mi?
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 O yorumları yapanlarla tartışmaya bile gerek yok. Tek verebileceğim cevap , insalıkla ilgili bazı sorunları olduğudur.
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole ofişıkıl poster yollamış videoyu sanırım. özel yani.
sharky Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bir ulke basbakani, kendi ulkesinin cikarlarini uluslararasi bir platformda, birincil olarak dusunemiyorsa, tribune oynuyor demektir. Zaten yeterince duygusal bir adam, Turkiye'yi de isin icine katti. Eh.. Gecmis olsun hepimize.
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Absolut said: IRakta hangi hastahaneyi vurduk, camiyi veya ibadethaneyi vurup sivilleri öldürdük? İsrailin harekatı ile bizim Irak harekatının alakası yok birbiri ile askeri açıdan. tamam bunların hiçbirini yapmadık ama bunları yapanlara çanak tutuyoruz?
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 israil'in saldırılarda sivil-militan ayrımı yapmadığı çok açık ortada. bu konuda hala "terörizmle mücaledir bu" diye konuşmanın anlamı yok. tayyip de tepki vermekte haklı; ama çok daha klas bir haddini bildirme yapabilirdi. fazla fevri olmuş.
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 konuşmaların tamamını dinlerseniz baştan öncelikle tayyip'in ilk konuşması şu ikinci konuşmasından çok daha sertti. insanlar onu atlıyor. bence başta yaptıgı 12 dk lık konuşmayı iyi dinlemek lazım. sonra peres de alttan almadı daha da sert konuştu. sonrası malum. bi de http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15251392 asuıtdfyagvasdd
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole said: dikkatimi cekti video 1 saat 8 dakika mı orası youtube değil mi? üyelik olurken editor etc öyle seçenekler var onlardan biriyle üye olursan değişiyor yayınlıyabileceğin videonun uzunluğu
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Taenaron said: Biz nerede sivil öldürmüşüz logcupaşa ? ıraka girersek mutlaka sivilde olecektir dedim oldurduk demedim ...Dunyanın hıc bı yerınde bugune kadar ulkeler arası savaslarda sıvıl olumunun olmadıgı savas yoktur ....
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Buyse said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15251392 asuıtdfyagvasdd ahuzshadas
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ayrıca komediye bak ya gece saatılerınde o kadar ınsan ellerınde aynı pankart dunya basbakan gorsun ...Bunu o saatte nerde kım bastırdı cok merak edıyorum komedi ya :D 1-2 saat ıcınde adamlara bak herkes aynı pankarttan gıdıp acık dukkan bulup yaptırmıs olmalı ... Onceden planlanan secım oyunu bu kadar basıt ... Hadı hala haklı dıyenler buna ne dıyecek
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 2 saat içinde aynı pankartlarla yürüyüşe geçen kitleye çok uzak değiliz. Blender komitesi her yerde tam gaz çalışıyor.
Öne çıkan mesajlar