Prawler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Giovanni said: İleri ve gelişmiş bir millet olmak için katillere ruhumuzu satmak zorunda değiliz. Ama isin komik tarafi ruhumuzu satip gerileyen bir millet oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Sanırım herkes bizi tam bağımsız sanıp kara kaşına kara gözüne israilliler ile işbirliği içinde olduğumuzu sanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 eskuzmivanminit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 matama said: kaldiki cikip turkiyeyle ilgili birsey deseydi, cikar ben havalimaninda karsilardim tayyipi, ama oturupta filistin icin kendi milletini satan bir adami ciddiye alamazsiniz. bu kadar parti gozluguyle bakmayin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya hala ayni sacmalik kardesim filistinin tamamina nukleer bomba atilip butun herkes olse, turkiye cumhuriyetini filistin icin bu hale dusurme hakkin varmi senin ulan sanki filistin vatandasiniz tayyipte filistin basbakani Horizon said: Ntv de mete çubukçuyuda dinlemenizi tavsiye ederim , ateşkes olduğu gibi gazzeye gidip çekimler yapan dolaşan gazeteci. adamın dediği , filistinin gazzede yapılaşacak arazisi kalmadı diyor. Geçen gün haberlerde gördüğümde , inanın ya da inanmayın , adamlar tarlaları yakmışlar , ağaçlaru yakmışlar arazi ortasında duran. Hayvanları bile öldürmüşler. Diyebilcek birşey yok. Gazzeden peretz çekildik diyor , mete çubukçu diyor hayır yalan çekilmediler. Olayı orada canlı gören gazeteci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yalnız kalkıp gittikten sonra moderatörün durumu süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Musluman onlar matama. Kendi ulkesi icin dusunmediklerini, yapmadiklarini oy icin tabii ki yapacak. Ne bicim konusuyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oha kalktı gitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mizah dergilerinden filan iyi kapak gelecek gibi ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Peres , bir israil cumhurbaşkanı senaryo yüzünden dünya önünde başka bir ülkenin başbakanından özürdilermi sizce? Fazla asparagas gibi geliyor bana. Matama hiçbir hale düşmedik , tam tersine. Ezilmemek , tepki gösterebilmek bir hale girmek değil. Sormamıştım çok mesaj yazdım ama , sen tüm konuşmayı seyrettin mi ? Hani seyretmediysen tek laf etme allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bu savaş bizi 10 yıl geriye götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 birde anladigim kadari ile peres sorry demis, apology degil. politik olarak ikisinde ciddi anlam farki vardir. neyse yarin olsun anlasilir. israil de iliskileri kesip atmayacaktir tabii, sag gosterirken sol vuracaktir zaman icinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 raw power said: Tayyip'i mazumların sesi olarak görenler;şu tezkere zamanlarını da hatırlasa keşke... critical hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Diplomasiyi cok fazla kurcalamamak lazim. Hersey olabilir. Gercek de olabilir, senaryo da. Israil ile tank antlasmasi yapilmadi mi Gazze de katliam olurken, yoksa ben mi yanlis hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 helal olsun tayyipe valla, hiç beklemezdim bööle bi çıkış yapmasını... planlayıp bilerekmi yaptı yoksa bir anlık sinirlemi oldu tam çözemedim, ama cidden çok gral bi hareketti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: kaldiki cikip turkiyeyle ilgili birsey deseydi, cikar ben havalimaninda karsilardim tayyipi, ama oturupta filistin icin kendi milletini satan bir adami ciddiye alamazsiniz. bu kadar parti gozluguyle bakmayin . Satmak yanlış kelime, politikada yeri var mıdır bilmiyorum ama insani duyguları olan birinin israile söylemesi gereken şeyleri söyledi. bunu gerçekten insani duygularla söyleyip söylemediğini tartışmıyorum altını çizmek istedim. Neden çünkü daha geçen darfur katliamının sorumlusunu ülkemizde kırmızı halılarla ağırladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 matama said: ya hala ayni sacmalik kardesim filistinin tamamina nukleer bomba atilip butun herkes olse, turkiye cumhuriyetini filistin icin bu hale dusurme hakkin varmi senin ulan sanki filistin vatandasiniz tayyipte filistin basbakani Filistin değil arkadaşım insanlık. Sen inanıyor musun biz bunun bir milyonda birini yapsak yanımıza korlar. Vahşete ses çıkartmayan bir devlet istemiyorum ben. Para ve güvenlik için ruhunu satmış bir devlet istemiyorum. Sessiz kalmanın sonunda hem güvenliği hem özgürlüğü hak etmeyeceğiz ve kapımıza gelip senin de çocuklarını öldürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Giovanni bir ust posta bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Horizon said: Matama hiçbir hale düşmedik , tam tersine. Ezilmemek , tepki gösterebilmek bir hale girmek değil. Horizon anlamadığın nokta bunların üstüne erdoğan bir şey demeseydi de NİYE DEMEDİ ezdirdi bizi onursuz başbakan diyeceklerdi :) komik yani fanatizmin düğümlerini açamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 matama said: yalniz huun a guluyorum :) savunacak birsey bulamayip ya artik boyle yapsak iyi olur demis daha önce benzer fikirlerimi belirtmesem haklı olabilirdin. şimdiki durumda haksızsın. gülmen bitince köşeye geç 120 dk tek ayak cezası sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 insanlıksa müslümana insanlık değil,tüm ezilenlere insanlık olsun.Bu insanlık değil şovdur başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yarın israille bütün anlaşmalarını kessin o zaman tayyip samimiyse, yada amerikayla ? dediğim gibi orda burda terörist hamas ın sözcülüğünü yapmasa helal olsun derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Prawler said: Giovanni bir ust posta bak. İkiyüzlülük vardır. Doğrudur. Fakat en azından kamuoyuna açık bir şekilde ilk defa insanlık namına karşı ses çıktı. Kimse dur demeyecek mi ? Hop napıyorsun demeyecek mi ? Bu olay üzerine konuşuyorum ve insanlık için bir kişinin kafana göre 680 çocuk öldüremezsin demesi/diyebilmesi bence gurur verici. Bak Rumsfeld için BM elimizde insanlık suçundan yargılayacak kadar belge var demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Giovanni said: Horizon said: Matama hiçbir hale düşmedik , tam tersine. Ezilmemek , tepki gösterebilmek bir hale girmek değil. Horizon anlamadığın nokta bunların üstüne erdoğan bir şey demeseydi de NİYE DEMEDİ ezdirdi bizi onursuz başbakan diyeceklerdi :) komik yani fanatizmin düğümlerini açamazsın. Onu ilk mesajlarımda zaten söyledim. Olaya Türkiyenin başbakanı olarak değil de , akp nin genel başkanı gözüyle baktıkları için böyle yorumlar çıkıyor. Darfur muhabbetine gelince , hakatten oradaki katliam ile ilgili ayrıntıyı bilimyorum çünki medyamızda bu şekilde gündeme gelmiyor. Yani o böyle bu niye böyle demeyi değilde hepsine bu şekilde davranmayı desteklerim. Onu desteklemedi bunu destekledi kötü yaptı diyecek de halimiz yok. Ayrıyetten filistin olayının çok uzun yıllardan beri olduğunu da not olarak düşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 DarKRideR said: insanlıksa müslümana insanlık değil,tüm ezilenlere insanlık olsun.Bu insanlık değil şovdur başka birşey değil En azından "hiç (0)" den bir mesafe katettik değil mi ? Bir olaya olsun ses çıkartabiliyoruz. Eskiden hiç çıkartmıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar