Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

paspatur

Öne çıkan mesajlar

ya hala ayni sacmalik

kardesim filistinin tamamina nukleer bomba atilip butun herkes olse, turkiye cumhuriyetini filistin icin bu hale dusurme hakkin varmi senin

ulan sanki filistin vatandasiniz tayyipte filistin basbakani

Horizon said:
Ntv de mete çubukçuyuda dinlemenizi tavsiye ederim , ateşkes olduğu gibi gazzeye gidip çekimler yapan dolaşan gazeteci.

adamın dediği , filistinin gazzede yapılaşacak arazisi kalmadı diyor. Geçen gün haberlerde gördüğümde , inanın ya da inanmayın , adamlar tarlaları yakmışlar , ağaçlaru yakmışlar arazi ortasında duran. Hayvanları bile öldürmüşler.

Diyebilcek birşey yok. Gazzeden peretz çekildik diyor , mete çubukçu diyor hayır yalan çekilmediler. Olayı orada canlı gören gazeteci.
Sosyal ağlarda paylaş

Peres , bir israil cumhurbaşkanı senaryo yüzünden dünya önünde başka bir ülkenin başbakanından özürdilermi sizce? Fazla asparagas gibi geliyor bana.

Matama hiçbir hale düşmedik , tam tersine. Ezilmemek , tepki gösterebilmek bir hale girmek değil.

Sormamıştım çok mesaj yazdım ama , sen tüm konuşmayı seyrettin mi ? Hani seyretmediysen tek laf etme allah aşkına.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaldiki cikip turkiyeyle ilgili birsey deseydi, cikar ben havalimaninda karsilardim tayyipi, ama oturupta filistin icin kendi milletini satan bir adami ciddiye alamazsiniz. bu kadar parti gozluguyle bakmayin .

Satmak yanlış kelime, politikada yeri var mıdır bilmiyorum ama insani duyguları olan birinin israile söylemesi gereken şeyleri söyledi. bunu gerçekten insani duygularla söyleyip söylemediğini tartışmıyorum altını çizmek istedim. Neden çünkü daha geçen darfur katliamının sorumlusunu ülkemizde kırmızı halılarla ağırladık.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
ya hala ayni sacmalik

kardesim filistinin tamamina nukleer bomba atilip butun herkes olse, turkiye cumhuriyetini filistin icin bu hale dusurme hakkin varmi senin

ulan sanki filistin vatandasiniz tayyipte filistin basbakani

Filistin değil arkadaşım insanlık. Sen inanıyor musun biz bunun bir milyonda birini yapsak yanımıza korlar. Vahşete ses çıkartmayan bir devlet istemiyorum ben. Para ve güvenlik için ruhunu satmış bir devlet istemiyorum. Sessiz kalmanın sonunda hem güvenliği hem özgürlüğü hak etmeyeceğiz ve kapımıza gelip senin de çocuklarını öldürecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Matama hiçbir hale düşmedik , tam tersine. Ezilmemek , tepki gösterebilmek bir hale girmek değil.

Horizon anlamadığın nokta bunların üstüne erdoğan bir şey demeseydi de NİYE DEMEDİ ezdirdi bizi onursuz başbakan diyeceklerdi :) komik yani fanatizmin düğümlerini açamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler said:
Giovanni bir ust posta bak.

İkiyüzlülük vardır. Doğrudur. Fakat en azından kamuoyuna açık bir şekilde ilk defa insanlık namına karşı ses çıktı. Kimse dur demeyecek mi ? Hop napıyorsun demeyecek mi ? Bu olay üzerine konuşuyorum ve insanlık için bir kişinin kafana göre 680 çocuk öldüremezsin demesi/diyebilmesi bence gurur verici.

Bak Rumsfeld için BM elimizde insanlık suçundan yargılayacak kadar belge var demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:
Horizon said:

Horizon anlamadığın nokta bunların üstüne erdoğan bir şey demeseydi de NİYE DEMEDİ ezdirdi bizi onursuz başbakan diyeceklerdi :) komik yani fanatizmin düğümlerini açamazsın.

Onu ilk mesajlarımda zaten söyledim. Olaya Türkiyenin başbakanı olarak değil de , akp nin genel başkanı gözüyle baktıkları için böyle yorumlar çıkıyor.

Darfur muhabbetine gelince , hakatten oradaki katliam ile ilgili ayrıntıyı bilimyorum çünki medyamızda bu şekilde gündeme gelmiyor. Yani o böyle bu niye böyle demeyi değilde hepsine bu şekilde davranmayı desteklerim. Onu desteklemedi bunu destekledi kötü yaptı diyecek de halimiz yok.

Ayrıyetten filistin olayının çok uzun yıllardan beri olduğunu da not olarak düşelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...