Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disc Priest / pvp & server


RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar ,

baslik biraz sacma oldu kusura bakmayin.lakin wow-eu forumlarinda abidik gubidik insanlarin acicagim topigi gayet enfes bi sekilde trolleyeceginden bıktıgım icin buraya acmaya karar verdim (siz trolleyin :P np ) zaten buradada wow hakkında oldukca tecrubeli isimler var, lafı uzatmayım .usenmeyıp sorularıma cevap verenlere cok tşk ederim simdiden :P

Server;
* laughing skullda oynuyorum , gercekten rezil veletlerden olusan bi yer gibi bıktırdılar, yakın bi kac arkadasim RP/PVP serveri olan Scarshield legionda oynuyorlar. ben pvp agırlıklı oynuyorum ayrıca rp oldugu icinde daha olgun insanlarin olabilecegini dusundum,nedir ne degildir bilen varmidir SSL i ?

Disc Priest

* seviyorum classimi kardesim :P ama kafam karisik ,
1- tavsiye edebileceginiz disc buildi varsa guzel olur, ozellikle desperate prayer ve spell wardinge pts verip vermemeye karar veremedm
2- oyuna bc de basladim baya bg yaptm lakin pek arena tecrubem yok, bana biri cikipta geari hangı rotasyonla toplayacagımı acıklasa super memnun olurum(lvl 80), once honor grindleyerekmi (savage almak icin) yoksa baska bi yontemmi uygulanması gerekir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SSL'de oynuyorum. Gerçekten bgleri kötü. En fazla 3 tane bg açılıyor. Geceleri 10 - 15 dakikalık beklemeden sonra girebiliyosun bgye. Lag olarak pek laglı değil. YF ile mükemmel şekilde oynuyorum. Guild olarak belli başlı 3-5 tane guild var. Arenalarda hangi ratingte olursan ol karşına DK geliyor :D. Gelme derim ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SSL de oynuyorum(Kenu ile), küçük guzel bi server. arena 2v2 ve 3v3 de fazla beklemiyosun. ama gece 1-2 gibi oynarken aynı takımla ustuste 3-4 defa karşılaşabiliyosun.

battlegroundlar biraz sinir bozucu, arkadaşın dediği gibi weekendi olmayan bglerde genelde 3-4 oyundan fazla olmuyo olsa da tam kadro başlayamıyosun.

arkadaşlar için ise SSL yi deneyebilirsin. ama ben bg ve arena'da gerçekten verdiğim paranın hakkını isterim diyosan, belki daha iyi bi battlegroup daki bi servera gitmen daha guzel olur.

edit:YF kullanmıyorum ve lag pek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dedigim gibi yakın arkadasim orda oynuyor belki gormussunuzdur (xilone). gecen gunlerde girmistik ssl deki 80 bi arkadasın karakteriyle . bglere bakmıştım ogün. yeterli gibi gelmişti bana 3 strand , 3 ab , 4 wsg oynanıyordu o anda . sanırım benm sansima denk geldi ya. ama yani sırf 2 3 dk az beklicem die de tanımadıgım adamlarla oynamaktansa ,ventte ts de muhabbet edip 2 3 dk fazla beklerim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misery'de de oynadım bir süre horde olarak ve allyler için güzel bir bg'ydi, horde olarak fenalık geçirdim açıkçası. Ancak sabaha karşı falan bg kazanıyorduk (hoş AV hordelarındı ama, diğerlerine mark kasmak eziyetti.)

Şu an Rampage'deyim, gayet kaliteli bir bg gibi geliyor bana, herşey dengeli, kafa kafaya kazanma oranları vs. Rampage'i tavsiye edebilirim. Allysen misery de iyi olabilir tabii. (Değiştiyse birşey diyemem 5-6 aydır misery bg'yi takip etmiyorum.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizde mesela bg ye giriyosun, kapılar açıldığında bir arathi basinin 15v15 başladığı ender görülüyo (ab week veya daily quest değilse). bu açıdan denge nasıl?

bi de kafayı yediriyo bgler, warsong da flagla graveyarddayım, 3-4 horde geliyo beni öldürmeye. bizim graveyardda res olan ally ata binip gidiyo, flag carriermış yardıma ihtiyacı varmış adamın umrunda değil.

bgdeki tek healer oluyorum bazen arathi/eots de. tek başıma kule/base savunuyorum çünkü kimse zahmet etmiyo.

sotada purple ile red kapı düşmüş, sarıyı tek başıma savunuyorum, millet hala sahilde çay içiyo.

bu tür nooblar her bg de vardır ama bizimkinde biraz fazla gii geliyo bana yoğunluk olarak. merak ediyorum diğer bglerde nasılç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misery de Alliance oynuyorum. Gayet dengeli gidiyor şuanda. Benim istatistikler şöyle;


Battlegrounds played 488
Battlegrounds won 292

Alterac Valley battles 56
Alterac Valley victories 33

Arathi Basin battles 128
Arathi Basin victories 82

Eye of the Storm battles 108
Eye of the Storm victories 66

Strand of the Ancients battles 96
Strand of the Ancients victories 55
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...