Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ha bu arada köpek ölmese bile olcam 5 aşıyı yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sly-One said: korkuyo numarası yapsaydın sonra bi hemşireyi dişleseydin mesela gözüne güzel kestirdiğin bence baya eğlenceli olurdu Norak said: köpeği ısırıp drumu eşitlemek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Black-ice said: di said: Basina bi is gelirse bu yuzden ve asi olmadigin icin olursen yilin salagi yarismasina gondericem bu konuyu. iyi de aşı oluyorum ki? Asiyi olana kadar epeyce nazlandin sanki ? Ben mi yanlis anladim konuyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 di said: Black-ice said: di said: Basina bi is gelirse bu yuzden ve asi olmadigin icin olursen yilin salagi yarismasina gondericem bu konuyu. iyi de aşı oluyorum ki? Asiyi olana kadar epeyce nazlandin sanki ? Ben mi yanlis anladim konuyu =) telefondamı katılıyosun yarışmamıza... ı yerine i yazınca şeyttimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ben hep oyle yaziyorum ki = P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 taam ozaman sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bide kuduz aşısı beyin hücrelerine zarar verio. Yani o 5 aşı bittiği zaman iq puanında %10 a varan azalma görülebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Black-ice said: ha bu arada köpek ölmese bile olcam 5 aşıyı yaw. Acır ya olma öl bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar