Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 portları routerdan açtım firewall ı sildim (eet uninstall) başka program çalışmıyo internetle alakalı yine de tracker not responding diyor forumlara gittim aynı sorun baya insanda varmış, ama her zamanki gibi blizırt "bizde sorun yok ISP nize sorun" diyo. ama yani 10 ayrı ülkenin isp leri aynı anda mı bozulcak. nese. bu sorunu olup da çözen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Aynı sey bende de oldu gittim baska bir yerden download ettim halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ama ben yeni aldım wotlk ı. 3.0.1den sonrasını enGB bulmam lazım, hepsi us patchleri delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Burda olması lazım hepsi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar