Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 yaw allah rızası için bana ööle bi program sööleyin ki (eğer varsa) hiiç uzantı muzantı gözetmeksizin cillop gibi filmleri açsın, yoksa kafayı yiyecem artık... bu arada bs player,power dvd hariç... haa diosanıs ki ööle programı kim kaybetmişte biz bulalım, siz de haklısınız. biraz daha azına da razıyım.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 xing [Bu mesaj Goering tarafından 13 Mayıs 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 googledan aradım, hiç bi sayfa açılmıo. verebilecein bi link var mı?[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bsplayer neden hariç? şuan en iyisi bence bsplayerla sorunun varsa onu yaz hele :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Xing Lets Turn and Burn..!!! The silly nick of alltimes , this is ucandaire [Bu mesaj ucandaire tarafından 13 Mayıs 2004 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 uçandaireciim dost olduunu biliom ama fazla rüzgarlı havalarda uçma bence, bak yanlış topiklere atıo seni ;) walla bs player bile açmıo yaw, 100 tane dosya açmaya kalktım hepsine can't open file dio, bu işleri bırakıp karagöz-hacivata dönecem walla,perde ekrandan iidire dooru gidio olay.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bsplayer dahi açmıyosa hiçbişi açmaz ehe codecleri yoktur dosya bozuktur ...[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 oh be sonunda duzgun bi yerde buldum 3-5 yerde buldum hepsi deadlink mis bakmamistim..ondan mesaji bosalmistim : ) simdi indirebilirsin xingi rahat rahat :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya tamamen codec hatası başka bişi diğil. kazaa codec pack yükle 11 mb bişi. hiçbi sorunun kalmaz cillop gibi acarsın hepsini. du bakiim sana bi link veriyim indir onu.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bsplayer quicktime videolarını açamıo sanırım?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 K lite codec pack yükle media playerdan aç çatır çutur. Nahanda[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ahada arkadaş vermiş. onu indir kur sonra üstüne bi de bs player cek bişiciğin kalmaz. üşütmüşsün sen. kendine iyi bak[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 radlight kullan[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 DivX Codecler cikti mertlik bozuldu[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 experts' choice: zoom player. google: "zoom player" download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Hmm bırak sen bsplayer ı falan , yine çok rahat bi şekilde media player açıyor ne bs playerı ... alt yazı programınıda kodukmu miss oluyor ayarlarından kaldırın ordaki alt yazı programını divx g-400 ü de çekiyorus tertemizcene ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar