funq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 rölyef çok güzel görünüyor her geçen gün daha güzel oluyor hatta, her geçtiğimde şaşırıyorum ilerlemeye, ama çok büyük bir para gerçekten, yazık ediyorlar şöyle şeyleri yaparken bu tip değerleri alet ederek. ama orası buca mıymış bence şeboyla alakası yok oranın, onun cukkasını konak falan yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Penthesilea said: sg-1 said: oha şilide gerici belediye baikanı varmış. Penthesilea said: Neyse su Seboy hapse girdi rahatladim yeminle, bazi insanlar cekiyo suclarinin cezasini super oluyo. Bi daha cikamaz kolay kolay bildigim kadariyla. akp'den büyükşehir belediye başkanlığı bekliyordu, yapmadılar, buca'yı tekrar teklif ettiler(kazanması konti garanti), kabul etmedi, muhtemelen ya bağımsız ya da başka bir partiden girecekti (kazanması konti garanti 2), bir de öğrendik ki yolsuzlukları varmış, hapse girmiş (artık kazanamaz). yolsuzluğu kesin vardır da zamanlama çok manidar.yok yanlis biliyorsun. buyuksehire aday adayi oldu, tayyip aday gostermedi. sonra "kaptan gorev verirse yapariz" dedi buca adayligi icin ve buca adayi gosterildi. bundan hemen bikac gun sonra savciliktan uyardilar tahminen akp'yi, geriye alindi atamasi. birkac gun sonra da tutukladilar iste, hala hapiste bi daha da cikamaz benim bildigim kadariyla. ama tabi tr burasi, 3-4 yil cikar, sonra omrunun sonuna kadar o paralari yer. şebboy'un şu bolddaki kısmı dediğini biliyorum, ancak sonrasında gururuna yediremedi (başka partiden bize gel diye tüyo aldı da denebilir) ve akp'den aday olmaktan vazgeçti diye biliyorum. valla ege tv'nin yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Chaz said: abi rezillik ya.. bir dağ dolusu gece kondu var orda önce onu düzeltsinler kesinlikle yapıldığı yer çok kötü ama oraya yapılmasının sebebi direk körfezden gemi gelirken direk orası gözüküyormuş sebep oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yurdum serseri genci gidip onun üstüne spreyle seni seviyorum ayşe falan yazmasın da :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tam ne kadar doğru bilmiyorum ama Şebboy hakkında benim duyduklarımda, başkan yardımcısı yada onun gibi biri tarafından tam anımsamıyorum şimdi ihalelerdeki yolsuzluklarla ilgili şantaj yapılıyormuş buna karşı buda direk kendi kendini ihbar etmiş ihalelerin denetlenmesi bakımından bir nevi kendini aklamak için heralde bu olay baya oldu olalı ama neyse şimdide içeri aldılar . Doğruda olabilir yalanda nasıl olsa şu an ya benimsin ya kara toprağın anlayışı var. yan gözle bakanın direk içeri alındığı bi zamandayız hangisine inancağımı bilmiyorum bende ama rölfey harika yanından geçerken herseferinde öndeki araca vurma tehlikesi yaşıyorum . Zaten ordaki evlerde ayrı bi mühendislik harikası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Heykeli dikene kadar düşüncelerini yaşatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 çok güzel oluyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 akepeninde armağanı olan bir atatürk rölyefide(maskda deniyor) kepez antalya sınırındadır. Antalya Dev Atatürk Maskı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 o ilk mesajdaki resimde olan baya güzel ama o tepesindeki evler fantastikmiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bir tane de Erzincan Dağlarında Atatürk çizimi vardır. Askerliğini Erzincanda yapan bir ressam yapmış http://www.nablusi.com/resim/data/media/200/carved_atatrks_galleryfull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nası ya boya mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Penthesilea said: Neyse su Seboy hapse girdi rahatladim yeminle, bazi insanlar cekiyo suclarinin cezasini super oluyo. Bi daha cikamaz kolay kolay bildigim kadariyla. Ben de gayet mesut mutluyum içerde olması durumdan da o adam bulur bi yolunu çıkar.. doğma büyüme bucalıyım adamı bildim bileli aday olmadığı parti kalmadı dsp chp en son akp dönek herifin teki kendisi..fakat bucaya yaptığı güzellikler tartışılmaz yani.. bu arada aslında rölyef in olduğu kısım gürçeşme olarak geçio da buca belediyesi sınırları içindeymiş yanlış hatırlamıyorsam.. yapılırken oha ne saçma buraya neden yapılıo falan demiştim ama yapıldı güzel oldu.. gecekondu olayı da çözülse süper olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OogahBoogah said: nası ya boya mı o ? yalan olmasında sanırım siyah ve bayaza boyanmış taşlardı, en az bi 15 yıllık vardır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar