Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Merhaba arkadaşlar ; 12 şubat 21 şubat arası 2 arkadaş minsk 'de olucaz . Var mı gezmiş görmüş yaşamış olanlar . Her çeşit bilgi iyi olabilir .
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Yuh kac gun gecti , bi allahin kulu bisey bilmiyo mu :D Neyse bugun oglen oraya dogru yola koyuluyorum , donunce ben doldururum :)
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 oralarda yerel zenginlikler varmış, hem de ucuza
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sayı varmı ? veya kaç sayı var ?
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Hep merak etmişimdir bu minsk nerede diye. Windows kurarken saat dilimini ayarlama ekranında "Atina, İstanbul, Minsk" i seçiyorduk, aynı saat dilimindeyiz ya. Atinayı biliyoruz da, minsk nere. Bu da böyle bi anımdır. Tşk.
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ukraine çıtırlarını orgyleyemessin inşaaalaahhhh!! *kıskançlık içinde ağlayarak koşar*
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Hic birsey anlatmiyorum , sadece sunu soylicem : "Minsk icin vize - kalacak ev - islerinize yardimci olurum" gelmek isteyen varsa . Gelmeyen gozu acik gider ki hic tavsiye etmem , gelen bagimli olur . Yazin 40 gun ordayim
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Sözümü tuttum - kısmen çünkü 40 değil 30 gün kalabildim :=) Bu kış tatili zor gorunuyor , işe başladım , kışın 2 hafta kadar kaçamıyıcam sanırım ama yazın Rusça kursuna da kaydolup en azından 2 ay kalırım diye dusunuyorum seneye.Artık dilini de öğrenelim :)
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Neler yapacağına bağlı , TR de tatil yapmaya göre ucuz bence ama tabi her işte olduğu gibi üst limiti yok..Kaç kişi , kaç gün , neler yapıcaksınız , nasıl bi yerde kalmak istiyosunuz , aranızda rusça bilen var mı cevaplarına göre tahmini fiyat değişir. Evet doğru duydunuz Rusça bilmeye göre fiyatlar değişebilir :)
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 dobroveçya, çukka çukka, kurunyi, timati, ayva, spasiba, pajalusta biliyorum bunları ne kadar düşer fiyat?
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Çukka çukka ne lan :D çut çut mu acaba , so so , a little bit falan demek oluyor .. Yok kurtarmaz :) Başta taksiciler sonra da barmenler olmak üzere başka tarifeden muamele :)
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 KARI DIYORUM... KALDIRMAM LAZIM, KAC PARA?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 AHAHAHAH adam timati demiş , timati rapci değilmi ya
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sorak citiri. 44 demek. bunu biliyorum.
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya azmodai bişi sormuş cevap versenize:)
numberten Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Türk erkeklerinin ölmeden önce ziyaret etmesi gereken yegane şehirdir minsk :) Özellikle saçlar siyahsa hatunlar direk "sana puanım doguz kanka" moduna giriyor. 10 gün içinde minske gidiyorum 6-10 ay kadar oradayım daha önce nisan ayında 10 gün bulunmuştum. Rusca kursu bugün başladı gerizekalı üniversite davetiyemi hala yollamadı 1 aydır bekliyorum lan! :( Ev tuttuk kirasını ödedik ev boş boş yatıyor :D neyse tüm bu sorunları halledip bir gideyim bütün pati ahalisini minske beklerim ölmeden cenneti bir görün :D
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 dostum benim saçlar simsiyah da ten rengim biraz koyu. yine kapkaççı gibi değilim ama akdenizliye de benzemiyorum. bana da bakarlar mı?
Öne çıkan mesajlar