Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minsk

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hep merak etmişimdir bu minsk nerede diye. Windows kurarken saat dilimini ayarlama ekranında "Atina, İstanbul, Minsk" i seçiyorduk, aynı saat dilimindeyiz ya. Atinayı biliyoruz da, minsk nere.

Bu da böyle bi anımdır. Tşk.
Mesaj tarihi:
Hic birsey anlatmiyorum , sadece sunu soylicem :

"Minsk icin vize - kalacak ev - islerinize yardimci olurum" gelmek isteyen varsa . Gelmeyen gozu acik gider ki hic tavsiye etmem , gelen bagimli olur . Yazin 40 gun ordayim
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sözümü tuttum - kısmen çünkü 40 değil 30 gün kalabildim :=)

Bu kış tatili zor gorunuyor , işe başladım , kışın 2 hafta kadar kaçamıyıcam sanırım ama yazın Rusça kursuna da kaydolup en azından 2 ay kalırım diye dusunuyorum seneye.Artık dilini de öğrenelim :)
Mesaj tarihi:
Neler yapacağına bağlı , TR de tatil yapmaya göre ucuz bence ama tabi her işte olduğu gibi üst limiti yok..Kaç kişi , kaç gün , neler yapıcaksınız , nasıl bi yerde kalmak istiyosunuz , aranızda rusça bilen var mı cevaplarına göre tahmini fiyat değişir. Evet doğru duydunuz Rusça bilmeye göre fiyatlar değişebilir :)
Mesaj tarihi:
Çukka çukka ne lan :D

çut çut mu acaba , so so , a little bit falan demek oluyor .. Yok kurtarmaz :) Başta taksiciler sonra da barmenler olmak üzere başka tarifeden muamele :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Türk erkeklerinin ölmeden önce ziyaret etmesi gereken yegane şehirdir minsk :) Özellikle saçlar siyahsa hatunlar direk "sana puanım doguz kanka" moduna giriyor.

10 gün içinde minske gidiyorum 6-10 ay kadar oradayım daha önce nisan ayında 10 gün bulunmuştum. Rusca kursu bugün başladı gerizekalı üniversite davetiyemi hala yollamadı 1 aydır bekliyorum lan! :(

Ev tuttuk kirasını ödedik ev boş boş yatıyor :D neyse tüm bu sorunları halledip bir gideyim bütün pati ahalisini minske beklerim ölmeden cenneti bir görün :D
  • Yeni Oluştur...