Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0074958/ IMDB Notu: 8.1 33 sene önce çekilmiş olmasına rağmen bugünki gerçekleri (2009) bütün çıplaklığıyla gözler önüne seren inanılmaz doğru bir film. Filmde Howard Beale karakterinin yaptığı 2 konuşma, şirketin patronunun yaptığı tek konuşma günlük yaşantımızı son derece açık ve net bir şekilde anlatmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bir ay filan oldu heralde duruyor öyle, heves edemedim bir türlü. sdf zeitgeist kıvamında bir şeyler olduğunu okudum bir yerlerde ama, zeitgeisti de izlemediğimden olucak kafamda herhangi bir şey şekillenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 az kafası çalışan adamın seyredip birçok şey kapacağı filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sadece su kismi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 zeitgeist'ta bir sahnesi vardi, cuk diye oturuyordu konsepte. "you see... mr. beale..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 filmdeki konuşma videolarını ben de koyucaktım ama bilerek koymadım çünkü filmin bütün güzelliğini alıp götürüyorsun buraya koyunca. Bari spoiler içine al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar