Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 18.dk bobo attı 1-0 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ilk yarı 1-0 Beşiktaş üstünlüğüyle bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 var mı bi gelişme. televizyonu açmaya üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dk. 62 Bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 2 0 mı oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hayır 0 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hakem serdar'ın düşürülmesine penaltı vermedi antalyalı oyuncu sağolsun futbol oynadığını unuttu penaltı oldu. hakem vasatın altında maç yönetiyor. serdar özkan savurgan oynuyor gökhan zan hala beyinsiz ve kötü cisse bitmiş bobo fena değildi. yedek klübesinde çürütülüyor erkan zengin savruk, sağınık ama bişeyler yapmaya çalışan biri gibi duruyor. son 12 resmi maçında sadece 1 kez yenilen antalyayı eledik denebilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Boboda bütün gollerini antalyaya atıyor dikkatinizi çekerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 BiTcH_oFBaT said: son 12 resmi maçında sadece 1 kez yenilen antalyayı eledik denebilir artık.burayı anlamadım ben ya? burda ince bir espirimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cisseyi denizli bitirdi. tamam adam belki dünya yıldızı değil , ama özellikle çift ön libero oynayan bir takımda ciddi iş yapardı , denizli transfer döneminde çıkıp (yalan da olsa) cisse benim en önemli kozlarımdan biri gibi bi açıklama yapsaydı , cisse bu durumda olmazdı. şimdi yatıp sezon sonuna kadar alıcağı dolarları sayıcak. erkan zengin için dağınık demiş bitchy ( :) ) , uzun saçlı/röfleli olup , üstüne bir de gurbetçi olup da , disiplinli ve sağlam oynayan topçu görmedim ben bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cado said: BiTcH_oFBaT said: son 12 resmi maçında sadece 1 kez yenilen antalyayı eledik denebilir artık.burayı anlamadım ben ya? burda ince bir espirimi var hayır. son dönemin formda takımını yendik diye seviniyorum. son 12 resmi maçında sadece kadıköyde fb ye yenilmişler. son 6 resmi maçında evinde yenilmemiş antalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar