Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Eskiden böyle bir sorun yoktu hatta eskidende cıktı format attırdım ama sorun gene başladı : Şimdi nebulayı açmak istiyince bir şey olmuyor açılmıyor,patch yapmak isteyince UO AUTOPATCH MFC Application adlı dosyadan hata alıyorum hic bir client açılmıyor ancak ziple açabiliyorum lütfen yardim edin. Yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ya Senin Uo Cdin Eski olabilir onun icin Bu Yeni cıkan 2D&3D Cdleri var onlarla kurmayı dene ? Belki olur[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Cunku Hatırlıyorum bende yasadım aynı sorunu bi ara[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Daniel makinana bir format at düzelmesi lazım veya nebulanın forumlarında emekli staffın birisi nasıl halledileceğini yazmıştı istersen bide onlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar