Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Eskiden böyle bir sorun yoktu hatta eskidende cıktı format attırdım ama sorun gene başladı : Şimdi nebulayı açmak istiyince bir şey olmuyor açılmıyor,patch yapmak isteyince UO AUTOPATCH MFC Application adlı dosyadan hata alıyorum hic bir client açılmıyor ancak ziple açabiliyorum lütfen yardim edin. Yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ya Senin Uo Cdin Eski olabilir onun icin Bu Yeni cıkan 2D&3D Cdleri var onlarla kurmayı dene ? Belki olur[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Cunku Hatırlıyorum bende yasadım aynı sorunu bi ara[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Daniel makinana bir format at düzelmesi lazım veya nebulanın forumlarında emekli staffın birisi nasıl halledileceğini yazmıştı istersen bide onlara bak
Öne çıkan mesajlar