Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 1,5 3 3,5 gb gibi ram değerlerinde tam performans alınamıyor diye biliyorum ben. 2gb ile 3gb arasında çok bir fark yok gibi yani. bence 4 slotlu bir kart bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bak soyle yap. sen o ramleri falan sat 200 liraya, ekran kartini da sat 60 liraya falan, total alacagin parayla 2. el amd x2 sistem yap boardla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Fikirleriniz için teşekkürler ama şu an ben sistem satma-alma işine girmek istemiyorum. Yaz sonunda askere gidicem yaş 24 oldu hala askerlik yapmadık. Şu an kendimi kasıp 1.400 - 1.500 tl ' ye sıfır sistemde toplayabilirim ama askere gideceğim için hiç bulaşmak istemiyorum bu işlere. Ben satıcı ile telefondan biraz önce görüştüm. Kartta hiç bir sorun yok kartı 2 gün dene sonra bana kart sorunsuzdur yada kartta şu şu var diye dönüş yap hemen paranı iade edeyim dedi. Bu kartta ( ASUS P4V8X-X ) 3 tane RAM slotu var bende 4 adet kingston 1 gb = 4 gb ram var. Ama bu ramlerden 1 tanesini elerim artık. 3 GB kullanırım 5-6 ay kadar. Sonra askere giderim askerden gelince o zaman çıkan kaliteli parçalar ile yeni makina toplarım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Statik elektrik olayına baktım şimdi benim anakartın uçması çok normal. Ben kasayı temizlerken bi yandan bizim ufaklık kediyi seviyordum. Tüylerinden statik elektrik almış olmalıyız ki anakart yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 12 sene once ayni hatayi ben de mac'te yaptim. icini temizleyelim dedim, bir daha acilmadi alet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Yok abi bir daha bilgisayarın içini falan temizlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar