mko83 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 http://testcenter.runuo.com/ Run UO 3000+ client denemesi yapacakmış. Bakalım görelim.[signature][hline]What do you crate worlds?? Are you the God?:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ne bu görende uranüs'e uydu gönderiyorlar sanır.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Zarar vermesinler ea'e, lazim olacak o bana 5 yil sonra :D[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bence ulaşırlar... :D[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 dandık bır emule grubu koca şirkete meydan okuyacak hey gidi günler hey zamanında westwood içinde aynısı demişlerdi..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Apache haklısın ama önemli olan zoru başarmaktır. En azından denesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 imkansız yoktur abi bakın linux neler yaptı[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 İlkler herzaman güzeldir, ama bazende acı olabilir...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 EA gibi bi firma RunUo gibi ne idigi belirsiz bi firmaya pabuc birakmaz[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Fiercewind, 15 Mayıs 2004 10:43 tarihinde demiş ki: imkansız yoktur Bu Düşünce Ile Ilerleyen Kişileri Gerçekten Kutluorum .. FierCewind Senide Tabiki ..[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ea da her bi moka başını sokuo yaw adam gibi şirket kalmadı eadan başka hepsini alıo nolcak bu işin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Adamlar 5-10 sene içinde bütün oyun piyasasını ele geçirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bir ara :)[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar