Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 arkadaşlar çalıştıgım yere bir dvd writer aldım LG marka . Mevcut olan cd okuyucu ve cd writer bölümlerinden cd okuyucu kısmındaki aleti çıkardım ve dvd wr i taktım. Makineyi açtıgımda hersey normal. dvdleride açıyor bu dvd makinesinin bir drivei olması lazımmıydı acaba? ki sanmıyorum ? dvd nin içinden verileri bilg a yada external harddiske atmak istediğimde bana 170 dakka diyor ve hakkaten 170 dakka sürüyor bu nedir ? ne yapmalıyım sorun ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kablolar birincil sürücüye gitsin daha kalın kablo kullan bir de dma gibi bişey avrdı onu aygıt yöneticisinde seçeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 driver'a gerek yok. bence yaşadığın problem okutmaya çalıştığın dvd'nin yazılış hızı olabilir. LG bazen yüksek hızda (16x) yazılmış dvdleri okuyamayabiliyor veya yavaş okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ya ben napıcam bu kadar para verdim bu lg ye .yani bu kadar yavaş olmaması lazım ? başka bir sorunmu var acaba slave master muhabbeti fln? yada kablolarımı yanlıs taktım acep biri detaylı anlatabilirse çok buyuk sevaba girer daha doğrusu söyle diyiym dvd rw olmasına rağmen yazmasa bile olur. Fakat verileri dvd leri Sıra dışı bir şekilde yavaş atıyor bilg.ın içine diyelimki 2gbytelık fotograf arşivi var bunu bilgisayarıma 2 170 dakkkada anca kopyalayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ide mi sata mi aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 id . hallettim gerçe kabloların yerini değiştirdim slave masterları kontrol ettim bi .ama genede düşüncelerini aktaran tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 IDE almayın artık alıcaksanız alın SATA geçin en azından kabloyu master'a mı takmıştım yoksa slave'e mi takmıştım sorusu kalkar kafanızın içinden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar