LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ya bilmiyorum dikkat ettiniz mi ? Bizim Newbie(çömler) diye hitap ettigimiz insanlar forumlarda arama yapmadan kayıt oldukdan 2 dk sona zırt topic acıyolar ya biliyorum herkez dogdugu gibi ogrenmedi bu scriptingi ama biraz saygılı olun Bakın asagıya simdi upload edicem biraaz once arkadasimiz neler demis[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Gumm, 14 Mayıs 2004 18:52 tarihinde demiş ki: OFFF arama yapmadım çünkü biliyorum , Okudum Faust'un yazdıgı yazıyı sende benim yazdıgım yazıyı okudunmu? okmamışssın okusaydın görürdün neden konu açtıgımı İmzada hata yok : Tactical Ops delisi olarak eminim böyle degilsede farketmez anlıyan anlar ne oldugunu...[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 14 Mayıs 2004 19:35 -------------------------------------------------------------------------------- ohooo siz kendinize göre konusun ben yazdım orda yazdıgım halde bana bildigim birseyi bilmedigi halde söylerse ben ona nası sakin olabilirim ben olamam karakterim böle cabuk sinirleniyorum ne yapayım alla alla ayrıca bayadır arıyorum bir sürü prog. indirdim ne oldugnu bilmeden içlerinden biri Mou çıktı şansıma busefer win.rar hata vermeye başladı onuda ayarlayınca yapicam + link için sagol bir onada bakayım son bişey ,bişey bilmedigimi sen nerden biliyorsun , brook: ben laf sokmadım bana laf soktular onu söliymde sende bana laf etme[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Kardes kendi kendine ne konusup duruyon..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Gumm .=== ULAAAAAANNNNNN ne demek sizin gibiler o sayfa senin gibiler için yapılmıs esas mal insan beni delirtme ne diyorum bak bakalımmmmmmm 'programın ismini bilmiyorummm ,siz biliyosanız söyleyin bulayımmm' sende bunları anlıyacak anlama yetisi varmı ? Onuda sen bul artık,illa hiçbişeyi tam olarak okumadan laf sokuşturcaksınız millete allahım yarabbim ya of be bi kerede adam gibi cevap veren biri çıksın yardım mı ediyo,cocukmu dövuyo belli degil.[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Emaleth, 10 Mayıs 2004 11:44 tarihinde demiş ki: ofişıl yönetim ricası: BİRİNCİ RİCA (eski üyelerden): arama konusunda uyarı yaparken rica ederiz alabildiğine tatlı dil kullanınız. şekil 1 a'da kötü örneği, 1b'de iyi örneği inceleyebilirsiniz. şekil 1a: - yeni üye: selam arkadaşlar, ben size all your base are belong to us diye bir şeyin linkini vermeye geldim. çok komik di mi, hahaha, hohoho... - eski üye: biz onu sittin sene önce gördük salak kafa! o kadar aptalsın ki arama bile yapmamışsın... dümbük, hıyarto, denyo, süttüümün yeni üyesi... çekil forumumdan ben konuşucam. - yeni üye: *afallar* şekil 1b: - yeni üye: selam arkadaşlar, ben size all your base are belong to us diye bir şeyin linkini vermeye geldim. çok komik di mi, muhahahah... - eski üye: ah be arkadaşım, biz onu daha önce burda tartışmıştık bile. istersen oradaki yorumlara bi bak. --------------- İKİNCİ RİCAM (yeni üyelerden): arama yapmadan konu açtığınızda gelen uyarılara karşı pişkin, terbiyesiz ve kaygısız cevaplar vermek yerine, iyi niyetli olunuz. şekil 2a'da kötü örneği, 2b'de iyi örneği inceleyebilirsiniz. şekil 2a: - yeni üye: arkadaşlar bakın ben internette bir tane hobbit ismi bulma sitesi keşfettim. benimki dildo shaggings çıkmış, ya sizinki nedir? - eski üye: iyi de arkadaşım, bak burda biz hepimiz isimlerimizi öğrenmiştik bile, istersen oradan devam et hı? bir de bundan sonra arama yapmayı unutma e mi, daha iyi olur... - yeni üye: başlatmayın aramanızdan ulan. madalyamız yok diye bik bik bik kafa ütülüyorsunuz. alın sitenizi kıçınıza sokun! - eski üye: *bıkar* şekil 2b: - yeni üye: arkadaşlar bakın ben internette bir tane hobbit ismi verme sitesi keşfettim. benimki dildo shaggings çıkmış, ya sizinki nedir? - eski üye: iyi de arkadaşım, bak burda biz hepimiz isimlerimizi öğrenmiştik bile, istersen oradan devam et hı? bir de bundan sonra arama yapmayı unutma istersen, daha iyi olur... - yeni üye: aaa öyle mi? teşekkürler. bundan sonra ben de arama fasilitesinden faydalanıp böyle durumlara mahal vermiim bari... - eski üye: di mi ya? ---------- paticik yönetimi siz paticikleri saygıyla selamlar... [signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 vallaha haklısınıza ama arama moturn da detaylı bilgili konular cıkmadıgından insanlar sormak zorunda kalıyo sanki siz ilk uye oldugunuzda suten cıkmıs ak kasıktınız alalala....!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben daha hiç konu açmadim şunu bilmiyorum diye.Aradığım zaman herşeyi buluyorum aradığımda bulamiyorsam başkaları bilmiyor demektir.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Arıyarak 2 dk de öğrenebilcekleri konuları topic açarak 1651651 saatte öğreniolar :D[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bencede topic acıyolar artık 1 saat bekliyolar pc nin basında[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: wolcano, 14 Mayıs 2004 20:02 tarihinde demiş ki: vallaha haklısınıza ama arama moturn da detaylı bilgili konular cıkmadıgından insanlar sormak zorunda kalıyo sanki siz ilk uye oldugunuzda suten cıkmıs ak kasıktınız alalala....!!!! iii de biz sutten cıkma akkkasıgız demiyoruz sadece ben mesela ilk actigimda paticikte bu kullanıcıyı lapdiye forumlara topic acmadım ! ilk bi sayfada neler var onları yokladım[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 lady herneysen senin başka işin yokmu? bir sorun varsa sor cevaplayalım.[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 1)Ben Lady Herneysen Degilim 2)Saygılı olmayı ogren yoksa ogretirler 3)Canın sıkılıyosa parmak iidir[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: LadySementa, 15 Mayıs 2004 11:34 tarihinde demiş ki: 3)Canın sıkılıyosa parmak iidir ahah çok iyi yaa :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Simdi dogruya dogru saatlerce makina basında oturmaktan uyusur parmak bu sırada devreye girer Can sıkıntısını alır[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 1. terbiyeli olalım. 2. insanlara çömez demeyelim: LadySementa - 23 Nisan 2004 02:09. daha 23 gündür buradayız.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bu kullanıcıyı yeni acmıs olmam uo bilgimin yeni oldugunu mu gerektirir[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar