Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yaw link meyve suyu reklamında ufacık bi velet var,deli gibi electric boogie falan yapıo... gerçek midir o bebe yoksa dublör bi cüce mi bulmuşlar? süfer yaw, hayran oldum walla...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hmm niye görmedim ben bu reklamı:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ahahaa ben de izledim o reklamı. Ne yapıyo o öyle masanın üstünden atlamalar falan. İlginç tabe. Ben reklamı izldikten sonra gidip aldım link, ben yapamadım valla o hareketleri, belimi incittim bi de üstüne. Herhalde dublör kullanmıştır velet[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 :D yok yok,aerodinamik esasına göre onun bunları yapabilmesi daha kolay olur, ufacık bişii zaten, ama takdir etmemek elde diil walla.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ama o zenci, onun genlerinde var, biliosun dans edemeyen zenciyi dövüolar :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bi de güzel basket oynamayan zenciyi de dövüyolar. hatta böle bi film vardı. cnbce de .. zengin bi beyaz adam, zenci bi cocuğu olduunu öğreniyo. sonra tüm hayatı mahvoluyo flm. güzel filmdi.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ben de gördüm çok güzel dansediyo velet ama surat ifadesi pek bir garip[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 haa evet, suratında bi ensesine silah dayanmış ifadesi var onu diosan eğer,yorulmuştur garibim, kimbilir kaç kere tekrar ettirdiler garibime çekimi...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Çok gıcık bi tip war çocukta büyüyünce çok dayak yicek o tipe bak mua goom diye dalcaklar aha buraya yazıyorum.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 vodan yarılma seansına uğrattın beni hahah doğrusu yabancı bir reklam olsa doğru dürüst bi adam oynamıştır sonra yerine bilgisayarda çocuğu koymuşlardır diycem [bkz: gollum'un canlandırılması] ama bildiğim kadarıyla bir türk reklamı ve benim bildiğim kadarıyla "koçum mogaz" reklamı yapan kişiyle aynı oksijeni soluyan bir kişi böyle bir reklam yapamaz. edit: meğer bkz direk sözlüğe link veriyomuş, hay allah, öylesine yazdıydım ben. :) köşeli yapalım bari, kimseyi boşu bouna linke tıklatmayalım, tıklatanları uyaralım, uyarlamayanlara bir adet kemikıl verelim, başının etini yesin.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim [Bu mesaj Saeros tarafından 13 Mayıs 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bilgisayardır o nası yapcak ole ehehe :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 valla türk reklamıysa hakkaten helal olsun :) farklı oksijen tüpüyle yetişmiş heralde onlar.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 :lol:[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hheheee sera malıdır sanırım. bi de alakasız ama eti remixx reklamı iireeenç,hayata küstürüo, hiç komik diil bence,tuhaf oluom. hani şu aslan kafesinde kapalı kalan ve soora aslana yem olan bakıcının olduu reklam.ıyyyk...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Eet Link reklamı konuşurken sözlüğe link wermemeye özellikle dikkat edelim lütfen. Çocuk el kol hareketlerini yapıyodurda masadan atlıyo ya orası kolpa gibi geldi bidaa çıkınca tekrar seredeyim ama bilgisayar işidir o. Ya sizde hee ülker metro reklamında uzayda yürüyo masadan çocukmu atlatamicak ayol[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 merak ettim bak sindi izlemem lazim mutlaka:)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 gercek deil denedım olmadı ;-)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Trojanmistress, 13 Mayıs 2004 10:40 tarihinde demiş ki: :D yok yok,aerodinamik esasına göre onun bunları yapabilmesi daha kolay olur, ufacık bişii zaten, e anasıda yapıyo?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Vodan, 13 Mayıs 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Çok gıcık bi tip war çocukta büyüyünce çok dayak yicek o tipe bak mua goom diye dalcaklar aha buraya yazıyorum. kopardın beni ayrıca direk düşündüğüm şeyleri yazmışın ahah valla ben görünce reklamı kopuyom , ayrıca beğenmedim ehe zevk meselesi tabi.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben görmedim yaf bu reklamı[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar