Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hön? Link reklamı... nası yaani?

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

yaw link meyve suyu reklamında ufacık bi velet var,deli gibi electric boogie falan yapıo... gerçek midir o bebe yoksa dublör bi cüce mi bulmuşlar? süfer yaw, hayran oldum walla...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

hmm niye görmedim ben bu reklamı:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaa ben de izledim o reklamı. Ne yapıyo o öyle masanın üstünden atlamalar falan. İlginç tabe. Ben reklamı izldikten sonra gidip aldım link, ben yapamadım valla o hareketleri, belimi incittim bi de üstüne. Herhalde dublör kullanmıştır velet[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Sosyal ağlarda paylaş

:D yok yok,aerodinamik esasına göre onun bunları yapabilmesi daha kolay olur, ufacık bişii zaten, ama takdir etmemek elde diil walla.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bi de güzel basket oynamayan zenciyi de dövüyolar.

hatta böle bi film vardı. cnbce de .. zengin bi beyaz adam, zenci bi cocuğu olduunu öğreniyo. sonra tüm hayatı mahvoluyo flm. güzel filmdi.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Sosyal ağlarda paylaş

haa evet, suratında bi ensesine silah dayanmış ifadesi var onu diosan eğer,yorulmuştur garibim, kimbilir kaç kere tekrar ettirdiler garibime çekimi...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

vodan yarılma seansına uğrattın beni hahah

doğrusu yabancı bir reklam olsa doğru dürüst bi adam oynamıştır sonra yerine bilgisayarda çocuğu koymuşlardır diycem [bkz: gollum'un canlandırılması] ama bildiğim kadarıyla bir türk reklamı ve benim bildiğim kadarıyla "koçum mogaz" reklamı yapan kişiyle aynı oksijeni soluyan bir kişi böyle bir reklam yapamaz.

edit: meğer bkz direk sözlüğe link veriyomuş, hay allah, öylesine yazdıydım ben. :) köşeli yapalım bari, kimseyi boşu bouna linke tıklatmayalım, tıklatanları uyaralım, uyarlamayanlara bir adet kemikıl verelim, başının etini yesin.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

[Bu mesaj Saeros tarafından 13 Mayıs 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hheheee sera malıdır sanırım. bi de alakasız ama eti remixx reklamı iireeenç,hayata küstürüo, hiç komik diil bence,tuhaf oluom. hani şu aslan kafesinde kapalı kalan ve soora aslana yem olan bakıcının olduu reklam.ıyyyk...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

Eet Link reklamı konuşurken sözlüğe link wermemeye özellikle dikkat edelim lütfen.

Çocuk el kol hareketlerini yapıyodurda masadan atlıyo ya orası kolpa gibi geldi bidaa çıkınca tekrar seredeyim ama bilgisayar işidir o.

Ya sizde hee ülker metro reklamında uzayda yürüyo masadan çocukmu atlatamicak ayol[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 13 Mayıs 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Çok gıcık bi tip war çocukta büyüyünce çok dayak yicek o tipe bak mua goom diye dalcaklar aha buraya yazıyorum.

kopardın beni ayrıca direk düşündüğüm şeyleri yazmışın ahah valla ben görünce reklamı kopuyom , ayrıca beğenmedim ehe zevk meselesi tabi.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...