SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 herkese selam... ben tanrı misafiriyim umarım Allahın selamını esirgemezsiniz ---İsa sizi korusun---[signature][hline] Alıntıla
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hoşgeldin aramıza geç otur şöyle :-) *!kahve ikram eder*[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 :out:[signature][hline]i love this game! Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Hojgedin...[signature][hline] |Pyro| Alıntıla
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ne kadar misafirperver insanlarmışsınız (gerçi misafir değilim ama olsun :D ) Valla çok sevdim bu karşılama işini gidimde 4-5 tane daha üyelik alim.[signature][hline]---İstedim Vermediler RPG cisin Dediler--- ---senin benimle evlenmene karar verdim--- Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Hoşgeldin kardeş[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.