dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 güzeller ama çocukluk dönemi hikaye kitapları gibi.. babaları ayşe ile ahmet'i parka oynamaya götürür. orada necdet de onlara katılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 baya iyimiş. denn, aklımı çeliyorsun her hareketinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Denn mükemmel çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 beni nü çizmek istersen pm at asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 jhfgsfjhjs can iyiymiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cons ve osso nerde kaldı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 geriden geliyorlar, süper bir hamle yapmadıkları sürece ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ben islerimi saman altindan yurutuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 tesekkürler herkese. mutlu oldum^^ dasaaa said: güzeller ama çocukluk dönemi hikaye kitapları gibi.. babaları ayşe ile ahmet'i parka oynamaya götürür. orada necdet de onlara katılır. eheuhe biraz öyle gerçekten ama sınavlarda da böyle abuk subuk konular soruyolar. napalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 oransorunları var hala, kafalar buyuk eller ayaklar ufak. bide, bazılarında belin yeterli hacmı yok. yanı ya pop kaybolmuş, ya bacaklar sanki vucudabağlı değilde belin altından takılmış gibi duruyo. perspektif sorunları var, tahtıravallidemesela. figurlerle objeler arasında buyukluk sorunları var. yanı taramadan sacı başı düğmeyi cizmeden once daha buyuk sorunlar var ortada bence. p5080774.jpg'de arka plandaki bank, geri kalan herşeye ters geniş acıyla bakılıyomuş izlenimi veren kıvrılmış kaldırım (ayrıca öyle bir kaldırım taşıda yoktur pek) ,p5080776.jpg'da figurler oturmuyo zemine, plana 1-1.2 metreden bakıyosak figurlere yarım metreden bakıyoruz, arka plandaki cekmeceli şey dede perspektif bozuklukları var, cocuklar fazla yaşlı, erkek cocugun eli yanlış (usteki parmağın daha ilerde olması lazımken tam tersi bir durumsoz konusu, eli ters duruyormuş gibi. boyle bir suru sorun var. kızın ayakkabısının pacasının kıvrımlarından once daha temel şeylere odaklansan, bi mekan obje figur birbiriyle uyumlumu, kompozisyon oturuyomu diye baksan cok daha duzgun işler cıkıcaktır. belliki bu dediğime az zamanayırıp, sonra kıvrım kıvrım tarama yapıyosun. öle yapma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çok çirkin olmuş. iğrençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 senin yanında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 HAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yemek yapıyodum geciktim sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hadi yarış başlasın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Cuce said: oransorunları var hala, kafalar buyuk eller ayaklar ufak. bide, bazılarında belin yeterli hacmı yok. yanı ya pop kaybolmuş, ya bacaklar sanki vucudabağlı değilde belin altından takılmış gibi duruyo. perspektif sorunları var, tahtıravallidemesela. figurlerle objeler arasında buyukluk sorunları var. yanı taramadan sacı başı düğmeyi cizmeden once daha buyuk sorunlar var ortada bence. p5080774.jpg'de arka plandaki bank, geri kalan herşeye ters geniş acıyla bakılıyomuş izlenimi veren kıvrılmış kaldırım (ayrıca öyle bir kaldırım taşıda yoktur pek) ,p5080776.jpg'da figurler oturmuyo zemine, plana 1-1.2 metreden bakıyosak figurlere yarım metreden bakıyoruz, arka plandaki cekmeceli şey dede perspektif bozuklukları var, cocuklar fazla yaşlı, erkek cocugun eli yanlış (usteki parmağın daha ilerde olması lazımken tam tersi bir durumsoz konusu, eli ters duruyormuş gibi. boyle bir suru sorun var. kızın ayakkabısının pacasının kıvrımlarından once daha temel şeylere odaklansan, bi mekan obje figur birbiriyle uyumlumu, kompozisyon oturuyomu diye baksan cok daha duzgun işler cıkıcaktır. belliki bu dediğime az zamanayırıp, sonra kıvrım kıvrım tarama yapıyosun. öle yapma işte. sanırım bütün hatalarımı buldun:p hepsinin sonradan farkına vardım, hoca da söyledi zaten dediklerini. dogru söylüyosun figürün elini ayagını, oranları bi an önce yapıp detay ve tonlamaya gecmek istiyorum sanırım. biraz sabırsızım galiba=) mekanla ilgili baya sorunlarım var, pek hoslanmıyorum sanırım mekan ciziminden. ama iste ona da agırlık vermem lazım dediğin gibi. saol yorum için.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Cons said: çok çirkin olmuş. iğrençler. kalbim kırıldı. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Cons said: senin yanında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bence sadece nesnel çalı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Cons said: Cons said: senin yanında ^^ tamam o zaman^^ nesnel derken? obje calıs mı demek istedin acaba:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 nesnel çalış büyük düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 garbagea döndü topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Denn muhteşem çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hayır olayları olduğu gibi çiz yorum katma demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar