Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

file upload cgi php

zarekd

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar sert çıkışlara yok, büyük ihtimalle etki tepki olayından yardımdan çok sert tepki alacaksın. Bu tarz mesajları inceleyip daha önce atılan, o kişilere öm ile sorabilir onlara seslenebilirsin. Forum sonuçta burası, php nin help sayfası değil. Biraz daha sakin
Sosyal ağlarda paylaş

hyr zaten yardım edebilecek birisi olsa yazmazdım bunu ama işte geyik yapacak, dalga geçecek bir şey değil kimse yazmaz. tepki göstermekte haklıyım bence yardım etmek zorunda değiller elbette bilen de olmayabilir ama tepki bilmeyene ya da yardım etmeyene edene değil başka bir noktaya.
Sosyal ağlarda paylaş

ben, sahsen, sadece kendi adima konusaraktan, yardim istedigi mesajina daha iki satir bilgiyi eklemeyen adama yardimci olmakta tereddut ederken, 1-2 saat icinde yardim alamadi diye tum forumu azarlayan, diger konulara mesaj atan herkesi ise yaramaz ve vasifsiz olarak niteleyen adamin isiyle katiyen ugrasmam. uzgunum..
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten burada teknik soru sorarak hata yapan benim burası geyik eğlence forumu, bir önceki mesajımda sorunu yazdım günler geçti cevap yok, gayet de düzgün bir şekilde her şeyi belirledim adam kodun arasındaki smiley e takılmış ne neşeli kod diye geyik mesajı atıyor, neyse ki o sorunu da çözdüm bunu da çözdüm. adetim olduğu üzere cevabı ekliyorum

dosya tipi belirlemek için üçüncü bir yol daha olabileceği aklıma geldi file komutu ile nasıl ki ssh dan sonuç alabiliyorsak aynı komut exec kullanılarak php den çalıştırılıp $output print edilerek sorunun ilk aşaması çözülebilir.

daha sonrasında ise bu output u bir değişkene atamak ve $atanan ın iki noktadan sonraki çıktısında dosya uzantılarının yer alıp almadığını kontrol etmek.

şu an için bir değişkenin bir mesajı içerip içermediğini hangi komutla bulabileceğimi düşünemedim bir fikri olan var mıdır acaba ? küçük bi ihtimal ama.
Sosyal ağlarda paylaş

zarekd said:
şu forumda gerçekten yardım duyulan teknik bi konuda bilgisi olan insan yok mu ya ? herkes mi vasıfsız ? herkes dalga geçme laf sokma geyik peşinde arada bi tane de işe yarar adam çıkmıyor ihtiyaç olunca.

Biz vasıfsız insanlarız neden gidip vasıflılar forumunda sormuyosun sen sorunu falan. Sizin gibilerin işinize yaramadıgımız için üzgünüz ama ilk mesajı önce kendin oku anlayabilirsen valla bravo. Yardım etmekle yüklüymüşüz gibi konuşman ayrı cabası... Git başka yerde yardım DİLEN burada değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...