Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Hep aynı parfum'u kullanmaktan bıktım (armani code). Şöyle parfumlerin incelendiği yorumlandığı yerli veya yabancı bir site varmı. Birtek parfum rehberini biliyorum orada da pek çeşit yok (özellikle yeni parfumler yok) http://www.parfumrehberi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=6&fID=73&kID=1399 buyur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 parfümün yorumu olmaz malesef, kozmetikçilerdeki kızlar süper yorum ve yardımda bulunuyo, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ahaha yok ya bilmiyorum size oluyormu ama 2-3 tane kokladıktan sonra kokular birbirine karışıyor iptal oluyorum :-) . O parfumcu kızların bir tanesini övmediğini görmedim başlıyorlar daha önce ne kullandiniz ozm şu var şu var şunuda deneyin........... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bu da güzeldir, bu da yeni çıktı bu da güzeldir.. kötü olan yok ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 En iyisi ben gibi her gıttıgımde 4 farklı noktaya sıkıyor 15-20 dakka sonra kokluyorum ...Bugune kadar nefret ettıgım tek parfum var moschino bıldıgın lımon kolanyası uzak dur derım :D lacostelarıda begenmedım...Genc ıcı dıyosan davidoff cool water olabılır ... 212 de olabılır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 davidoff cok kullandim eskiden. Cool water, cool water deep, echo ( bu kötü bir koku bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 burun çabuk yorulan bi organ 2-3 farklı kokudan sonra algılamaması gayet doğal hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 @Doruk eet o yüzden önceden belirlediğim bir iki koku ismi ile gidip beğenirsem aralarından birini almayı tercih ediyorum.... Yokmu örnek verdiğim site'ye benzer bir site. Yakın zamanda bir kız arkadaşıma da hediye alicam doğum günü için acil lazım. (Biliyorum cok demode ama çokta önemli biri değil safgasf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Parfüm beğenmek zor iş. Tam beğenirsin sürersin fln o da böyle 15-20 dakika sonra kokusu giden birşey çıkar sinir olursun. Zaten dünya para vermişsin. Ama işte ne yazıkki bir yere girip bir ton parfüm koklamadan başka yol yok. Sonuçta kişisel zevk, başkasının lafıyla alınamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Kozmetikçi kızlardan alınabilecek en güzel bilgi parfümün kalıcılığı. Onda sallamıyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar