Spyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 var mi buna kasan cok insan, merak ettim =).. main'im dk oldugu icin winter veil'den baslayabildim ben.. simdi de elderlarin geyigi bitmek uzere.. northrend'daki instancelar kaldi bir tek.. bu cuma da love is in the air basliyor ama achievement ekranindan gordugume gore cok uzun surecek gibi.. daha once yapan oldu mu (world event achievemantları ne zaman basladi bilmem.. belki daha yapan olmamistir)? kasisligi hakkinda bilgi versin biraz heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Cadılar bayramı vardı galiba winterveilden önce. çooooooook var bitmesine daha bizim için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 1 senede bitiyor işte edit: Daha yapan yok çünkü achievement çıktığından beri eventlerin hepsi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 cadilar bayramini kacirmasak, ilk bitirenlerden olurduk yani.. peh =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 korsanlık yüzünden cooking kasamadım merrymaker alamadım ÖF gitti violet bu yıl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 brewfest te gidip brew of the month clup hedesine katilmadiysaniz 2 yil bekliyceksiniz cunki brew of the year aylik gelen bu ickileri icmenizi istiyor blizzard bunu degistirmiyecegini soyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 evet viktorun dediği saçmalık var dklar için, black yada plagued proto drake süreriz bizde mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 abow o kotuymus ama dedigin gibi 10 -25 ten gelen mountlar yeter .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Viktor said: brewfest te gidip brew of the month clup hedesine katilmadiysaniz 2 yil bekliyceksiniz cunki brew of the year aylik gelen bu ickileri icmenizi istiyor blizzard bunu degistirmiyecegini soyledi sunu belki sadece klübe üye olmak olarak değiştirirler brewfest yaklastikça baskılar artarsa forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ya ben mountunda degilim.. soyleyin blizz'e.. degistirsin o olayi.. olmaz oyle sey.. dk'lar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Hepsini yaptım:P ayrıca içiyorum gelenleride her ay oooh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar