Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Beyler böyle tırla yük taşımacılık oyunları vardı onun en son çıkanının adını falan söyleyebilirmisiniz daha doğrusu en güzelini :D unuttum da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hard truck serisi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bişey vardı wheels geçiodu sanki isminde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 eurotruck var daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Awrupada mı geçiyo olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Hard Truck: 18 Wheels of Steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 18 Wheels of Steel. Bi sürü türü var bunun, Haulin', American Long Haul, Pedal to the Metal falan filan. Edit: Hatta http://en.wikipedia.org/wiki/18_Wheels_of_Steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hıhı:) saolun oyun iniyo şmdi sırada direksiyon bulmak var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bende indiriyorum bi sürü oyun ama şu iso dan kurtarma meselesini kafa almadıgı ıcın ınenlerı sılıyorum :D. Bunun için de bi tuto olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Edit: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bence yazma yasak sanki kopya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Kopya yasak olabilir ama ben daemon tools kullanma tutosu yazıcam o yasak mı ki? Bilmiyorum korktum yazmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Evet ben çok daha hafif bi mesajdan 1 ay ban almıştım bu bölümden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar